MESK Van İl Başkanı Gül'den: Yeni Yıl Mesajında Dikkat Çeken Detaylar!

Ekonomi 31.12.2022 - 10:08, Güncelleme: 31.12.2022 - 10:08
 

MESK Van İl Başkanı Gül'den: Yeni Yıl Mesajında Dikkat Çeken Detaylar!

Memur Emekli Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehemet Şakir Gül, 2023 yeni yıl mesajıyla beraber çok önemli noktalara dikkat çekti. MESK Van İl Başkanı Gül, yeni yıl mesajında; "Yeni yıla gireceğimiz bu günlerde milletimize ülkemize hayırlı huzurlu ve bereketli bir yıl olması. Emeklilerimize çalışanlarımıza daha iyi yaşanabilir bir yıl olmasıdır. Cumhuriyetimizin 100. yıl olması hasebiyle 2023 yılı hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle başlamaktır" dedi.

 Memur Emekli Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehemet Şakir Gül, 2023 yeni yıl mesajıyla beraber çok önemli noktalara dikkat çekti. MESK Van İl Başkanı Gül, yeni yıl mesajında; "Yeni yıla  gireceğimiz bu günlerde milletimize ülkemize hayırlı huzurlu ve bereketli bir yıl olması. Emeklilerimize çalışanlarımıza daha iyi yaşanabilir bir yıl olmasıdır. Cumhuriyetimizin 100yıl olması hasebiyle 2023 yılı  hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle başlamaktır" dedi. EMEKLILERIMIZ GÖZ ARDI  EDİLMESIN. Yeni yılda yeni umutlarla başlamak istediklerini belirten Başkan Gül"Emeklilerimiz Türkiye Cumhurriyeti  kuruluşundan bu güne kadar,Türkiyemizin inşaasında ve her alanda ve hayatlarını en verimli çağlarında  en az 25 yılını vermiş vatanına ve milletine hizmet ederek bu ülkenin inşasında bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan emeklilerimizin büyük bir topluluk olduğunu herkesin bilmesini istiyorum.  Burdan siyasilere sesleniyorum.Ülke genelinde 14 milyon  emeklimiz  var. Bunlar aileleriyle birlikte 42 milyon eder ülke nüfusumuzun yarısı demektir. Seçmen bakımdan bakılırsa ülkemizin % 60-70 eder .Bu nedenle emeklilerimizin sorunlarına  ve taleplerine çözüm  getirilmelidirler. MESK Konfederesyonu Van İl yönetimi olarak emeklilerimize karşı ilgisiz kalmayın. Hesaba katın.  Aksi takdirde emekliler sizleri siyasi olarak hesap eder ve gereğini yapacaktır"   INTIBAK YASASI    Intipak  yasası  2000 yılından  önce emekli  olan emeklilerimiz  nasıl faydalanmışlarsa  2000 yılından sonra emekli olan emeklilerimizin  mesk konfederesyonu van il başkanlığı olarak  Bu intibak yasasininda bir an çıkarılmasını yetkililerimizden talep  ediyoruz.   EYT  Yaşa  takılan emeklilerimizin sorunları'da yaş sınırı kaldırılarak 2 milyon250bin emekli emekli  olmayı hak etmiş durumdadırlar. Bu yasanın çıkarılmasında  emeği geçen herkesden Allah razı olsun. ASGARİ  ÜCRET Asgari  ücretin 5500 TL'den den 8500 TL  olması  Bu hayat pahalılığı  karşısında çalışanlarımızın tam anlamıyla ihtiyaçlarına karşılamasada ülkemizin  ekonomisinide  göz önünde bulundurulursa bu artışın memnuniyet verici bir durumdur. Ancak hayat pahallılığın  daha ileri boyutlara giderse, aksi takdir de asgari ücretin bir anlamı kalmaz kısa sürede bu zamlar erimiş  olur. En düşük maaş alan emekliler içinde maaslarinida en az asgari ücret seviyesine çıkarılmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Memur Emekli Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehemet Şakir Gül, 2023 yeni yıl mesajıyla beraber çok önemli noktalara dikkat çekti. MESK Van İl Başkanı Gül, yeni yıl mesajında; "Yeni yıla gireceğimiz bu günlerde milletimize ülkemize hayırlı huzurlu ve bereketli bir yıl olması. Emeklilerimize çalışanlarımıza daha iyi yaşanabilir bir yıl olmasıdır. Cumhuriyetimizin 100. yıl olması hasebiyle 2023 yılı hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle başlamaktır" dedi.

 Memur Emekli Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehemet Şakir Gül, 2023 yeni yıl mesajıyla beraber çok önemli noktalara dikkat çekti.
MESK Van İl Başkanı Gül, yeni yıl mesajında;
"Yeni yıla  gireceğimiz bu günlerde milletimize ülkemize hayırlı huzurlu ve bereketli bir yıl olması. Emeklilerimize çalışanlarımıza daha iyi yaşanabilir bir yıl olmasıdır. Cumhuriyetimizin 100yıl olması hasebiyle 2023 yılı  hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle başlamaktır" dedi.

EMEKLILERIMIZ GÖZ ARDI  EDİLMESIN.
Yeni yılda yeni umutlarla başlamak istediklerini belirten Başkan Gül"Emeklilerimiz Türkiye Cumhurriyeti  kuruluşundan bu güne kadar,Türkiyemizin inşaasında ve her alanda ve hayatlarını en verimli çağlarında  en az 25 yılını vermiş vatanına ve milletine hizmet ederek bu ülkenin inşasında bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan emeklilerimizin büyük bir topluluk olduğunu herkesin bilmesini istiyorum.
 Burdan siyasilere sesleniyorum.Ülke genelinde 14 milyon  emeklimiz  var. Bunlar aileleriyle birlikte 42 milyon eder ülke nüfusumuzun yarısı demektir. Seçmen bakımdan bakılırsa ülkemizin % 60-70 eder .Bu nedenle emeklilerimizin sorunlarına  ve taleplerine çözüm  getirilmelidirler. MESK Konfederesyonu Van İl yönetimi olarak emeklilerimize karşı ilgisiz kalmayın. Hesaba katın.  Aksi takdirde emekliler sizleri siyasi olarak hesap eder ve gereğini yapacaktır"
 

INTIBAK YASAS

 

Intipak  yasası  2000 yılından  önce emekli  olan emeklilerimiz  nasıl faydalanmışlarsa  2000 yılından sonra emekli olan emeklilerimizin  mesk konfederesyonu van il başkanlığı olarak  Bu intibak yasasininda bir an çıkarılmasını yetkililerimizden talep  ediyoruz.
 

EYT 


Yaşa  takılan emeklilerimizin sorunları'da yaş sınırı kaldırılarak 2 milyon250bin emekli emekli  olmayı hak etmiş durumdadırlar. Bu yasanın çıkarılmasında  emeği geçen herkesden Allah razı olsun.

ASGARİ  ÜCRET


Asgari  ücretin 5500 TL'den den 8500 TL  olması  Bu hayat pahalılığı  karşısında çalışanlarımızın tam anlamıyla ihtiyaçlarına karşılamasada ülkemizin  ekonomisinide  göz önünde bulundurulursa bu artışın memnuniyet verici bir durumdur. Ancak hayat pahallılığın  daha ileri boyutlara giderse, aksi takdir de asgari ücretin bir anlamı kalmaz kısa sürede bu zamlar erimiş  olur.
En düşük maaş alan emekliler içinde maaslarinida en az asgari ücret seviyesine çıkarılmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber