MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Gül Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Ediyor

Gündem 01.09.2022 - 21:21, Güncelleme: 01.09.2022 - 21:25
 

MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Gül Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Ediyor

MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek,emekli sorunlarına çözüm arıyor.

MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek,emekli sorunlarına çözüm arıyor. MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül ve beraberindeki  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mahalle Muhtarları ziyareti kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MESK Başkanı Şakir Gül gerçekleştirdiği ziyaretinde Hafiziye Mahalle Muhtarı Bayram Sönük, Cevdet Paşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Koçak ve Yalı Mahallesi Muhtarı Alaattin Sağinç ile görüşerek emekli sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, çözümü konusunda destek istedi. Başkan Gül " Bizler memur ve işçi emeklileri olarak şimdiye kadar istediğimiz ilgiyi görmedik. Hükümet her alanda reformlar yapıyor iken emeklileri görmezden gelmek doğru olmaz. Bizlerin de sosyal hayata ihtiyacımız vardır. Aldığımız ücret geçinmemize yetmiyor. Bu anlamda siz kıymetli seçilmiş muhtarlar MESK Konfederasyonuna destek olarak bu kronik sorunları beraber çözebiliriz" dedi.
MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek,emekli sorunlarına çözüm arıyor.

MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, emekli sorunlarına çözüm arıyor.
MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül ve beraberindeki  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mahalle Muhtarları ziyareti kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


MESK Başkanı Şakir Gül gerçekleştirdiği ziyaretinde Hafiziye Mahalle Muhtarı Bayram Sönük, Cevdet Paşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Koçak ve Yalı Mahallesi Muhtarı Alaattin Sağinç ile görüşerek emekli sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, çözümü konusunda destek istedi.
Başkan Gül " Bizler memur ve işçi emeklileri olarak şimdiye kadar istediğimiz ilgiyi görmedik. Hükümet her alanda reformlar yapıyor iken emeklileri görmezden gelmek doğru olmaz.


Bizlerin de sosyal hayata ihtiyacımız vardır. Aldığımız ücret geçinmemize yetmiyor.
Bu anlamda siz kıymetli seçilmiş muhtarlar MESK Konfederasyonuna destek olarak bu kronik sorunları beraber çözebiliriz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber