Meral Bilmez’den 93 yaşındaki Telli Anaya anlamlı ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 11:34, Güncelleme: 16.10.2020 - 11:34
 

Meral Bilmez’den 93 yaşındaki Telli Anaya anlamlı ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez Alan Ailesi’ni ziyaret etti. Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde ve Daire Başkanı Selma Biçek’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında, 93 yaşındaki Telli Alan ve ailesi ziyaret edildi. Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit’in eşi Şebnem Yiğit ve Büyükşehir Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, yaşlılığından dolayı yürüyemeyen ve yatağa mahkûm olan 93 yaşındaki Telli Alan ile hasbihal etti. Meral Bilmez ve beraberindekiler, neredeyse ömrü bir asra dayanan ninenin dertlerini dinleyerek, onlara devletin müşfik yüzünü ve sıcak ellerini götürdü. Telli Alan’ın ziyaretinde ailesinin geçimini sağlamak için Eczanede Kalfa olarak çalışan ve ziyaret esnasında çalıştığından dolayı evde bulunamayan MS rahatsızlığı olan, 5 çocuk babası Murat Alan’ın ailesi ile tanışan Meral Bilmez ve beraberindekiler, aileyle sohbet ederek Murat Alan’ın tedavisi hakkında bilgi aldı. Kadın ve Aile Hizmetleri kapsamında yapılan bu faaliyetler hız kesmeden devam edileceği belirtildi. Alan ailesi de ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Bilmez ve beraberindekilere teşekkür etti.


Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez Alan Ailesi’ni ziyaret etti.
Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde ve Daire Başkanı Selma Biçek’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında, 93 yaşındaki Telli Alan ve ailesi ziyaret edildi.
Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit’in eşi Şebnem Yiğit ve Büyükşehir Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, yaşlılığından dolayı yürüyemeyen ve yatağa mahkûm olan 93 yaşındaki Telli Alan ile hasbihal etti.
Meral Bilmez ve beraberindekiler, neredeyse ömrü bir asra dayanan ninenin dertlerini dinleyerek, onlara devletin müşfik yüzünü ve sıcak ellerini götürdü.

Telli Alan’ın ziyaretinde ailesinin geçimini sağlamak için Eczanede Kalfa olarak çalışan ve ziyaret esnasında çalıştığından dolayı evde bulunamayan MS rahatsızlığı olan, 5 çocuk babası Murat Alan’ın ailesi ile tanışan Meral Bilmez ve beraberindekiler, aileyle sohbet ederek Murat Alan’ın tedavisi hakkında bilgi aldı.
Kadın ve Aile Hizmetleri kapsamında yapılan bu faaliyetler hız kesmeden devam edileceği belirtildi.
Alan ailesi de ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Bilmez ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber