Meral Akşener Masaya Döndü

Van Haber 06.03.2023 - 15:53, Güncelleme: 06.03.2023 - 15:56
 

Meral Akşener Masaya Döndü

Meral Akşener Masaya Döndü

    Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanabilecek aday olmadığı, buna reğmen kendisini aday olarak dayattığı iddiası ile noter masası ve kumar masası olarak isimlendirdiği 6'lı masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masaya dönüyor.  Geri adım atan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün aday açıklama toplantısı yapacak olan 6'lı masanın toplantısına katılmak üzere  Saadet Partisi'ne geçti.
Meral Akşener Masaya Döndü

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanabilecek aday olmadığı, buna reğmen kendisini aday olarak dayattığı iddiası ile noter masası ve kumar masası olarak isimlendirdiği 6'lı masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masaya dönüyor. 

Geri adım atan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün aday açıklama toplantısı yapacak olan 6'lı masanın toplantısına katılmak üzere  Saadet Partisi'ne geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber