Mehmet Erdemoğlu Lisesi Finalde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2020 - 21:06, Güncelleme: 17.02.2020 - 21:06
 

Mehmet Erdemoğlu Lisesi Finalde

Erzurum'da düzenlenen Voleybol Grup yarışmalarında Van'ı temsil eden Mehmet Erdemoğlu Lisesi çıktığı müsabakalarda rakiplerini tek tek yenerek namaglup bir şekilde Grup 1.olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.  Bu başarı ile bu yıl Türkiye de en iyi 32 lise arasına giren  Mehmet Erdemoğlu Lisesi sporcuları okullarını bir kez daha finallerde temsil edeceklerinin gururunu yaşadı.  İşte Karşılaşmanın  Sonuçları  VAN 3 BAYBURT 0                    VAN 3 IĞDIR 0                                VAN 3 ARDAHAN 0                       Konu ile ilgili açıklama yapan Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü  Kemal Aydın " Bugün okulumuz adına çok mutluyum. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten bir başarıya imza attılar ve okulumuzu hem de Van'ı Türkiye Finallerinde temsil edecekler. Umarım finallerde de en iyi başarı ile döneceklerdir. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten ciddi emekler veren " BEDEN EĞİTİMİ ZÜMRESİ " öğretmenlerimizi ve başarılarından dolayı öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum " diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Ercan Ulutaş

Erzurum'da düzenlenen Voleybol Grup yarışmalarında Van'ı temsil eden Mehmet Erdemoğlu Lisesi çıktığı müsabakalarda rakiplerini tek tek yenerek namaglup bir şekilde Grup 1.olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

 Bu başarı ile bu yıl Türkiye de en iyi 32 lise arasına giren  Mehmet Erdemoğlu Lisesi sporcuları okullarını bir kez daha finallerde temsil edeceklerinin gururunu yaşadı. 

İşte Karşılaşmanın  Sonuçları

 VAN 3 BAYBURT 0                  

 VAN 3 IĞDIR 0                              

 VAN 3 ARDAHAN 0                      

Konu ile ilgili açıklama yapan Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü  Kemal Aydın " Bugün okulumuz adına çok mutluyum. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten bir başarıya imza attılar ve okulumuzu hem de Van'ı Türkiye Finallerinde temsil edecekler. Umarım finallerde de en iyi başarı ile döneceklerdir. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten ciddi emekler veren " BEDEN EĞİTİMİ ZÜMRESİ " öğretmenlerimizi ve başarılarından dolayı öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum " diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Ercan Ulutaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber