“Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Hizmete Açıldı

Ekonomi 30.09.2022 - 14:41, Güncelleme: 30.09.2022 - 14:45
 

“Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Hizmete Açıldı

Van kahvaltı kültürüne yeni bir imaj kazandıracak olan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Van kahvaltı kültürüne yeni bir imaj kazandıracak olan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu yoğun bir katılımla hizmete açıldı.   Şerefiye mahallesi Nacibey 1. Sokakta yeni hizmete açılan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu’nun açılışına Van Şöförler Odası Başkanı Emin Tuğrul,Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, sevilen İş insanı Zahir Kandaşoğlu,DOĞUSİFED Başkanı Müslüm Erbay,CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan ve çok sayıda davetliler katıldı. DOĞU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu açılış kurdelasını keserek, kentimize yeni bir hizmet anlayışıyla açılan iş yerimiz hayırlara vesile olsun” diyerek genç girişimci Nurgül Şeker’i tebrik etti. Yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür eden “ Mala Dina” işletme sahibi Nugül Şeker,”İlimizde farklı bir hizmet anlayışı içerisinde her bütçeye uygun , herkes kahvaltı yapsın anlamında böylesi güzel hizmeti hemşehrilerime kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyorum.   Van kahvaltıs ilimizn kültür mirası olarak, dünyaya açılan bir kapısıdır. Bizler bu kültür değerimizi en iyi şekilde koruyarak, organik yerli ürünlerimizle bir farkındalık olsun diye işe koyulduk. Yeni iş yerimiz Vanımıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış töreni çekilen hatıra fotoğrafları ve sunulan ikramlarla son buldu.  
Van kahvaltı kültürüne yeni bir imaj kazandıracak olan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Van kahvaltı kültürüne yeni bir imaj kazandıracak olan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

 

Şerefiye mahallesi Nacibey 1. Sokakta yeni hizmete açılan “ Mala Dinan” Kahvaltı ve Cafe Salonu’nun açılışına Van Şöförler Odası Başkanı Emin Tuğrul,Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, sevilen İş insanı Zahir Kandaşoğlu,DOĞUSİFED Başkanı Müslüm Erbay,CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan ve çok sayıda davetliler katıldı.

DOĞU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu açılış kurdelasını keserek, kentimize yeni bir hizmet anlayışıyla açılan iş yerimiz hayırlara vesile olsun” diyerek genç girişimci Nurgül Şeker’i tebrik etti.

Yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür eden “ Mala Dina” işletme sahibi Nugül Şeker,”İlimizde farklı bir hizmet anlayışı içerisinde her bütçeye uygun , herkes kahvaltı yapsın anlamında böylesi güzel hizmeti hemşehrilerime kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

Van kahvaltıs ilimizn kültür mirası olarak, dünyaya açılan bir kapısıdır. Bizler bu kültür değerimizi en iyi şekilde koruyarak, organik yerli ürünlerimizle bir farkındalık olsun diye işe koyulduk.

Yeni iş yerimiz Vanımıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış töreni çekilen hatıra fotoğrafları ve sunulan ikramlarla son buldu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber