Kütüphaneler Haftası’nda Adilcevaz’a Anlamlı Kitap Hediyesi

Gündem 25.03.2024 - 13:38, Güncelleme: 25.03.2024 - 13:38
 

Kütüphaneler Haftası’nda Adilcevaz’a Anlamlı Kitap Hediyesi

kütüphane kurulmasına vesile olan okul müdürü Yusuf Murat ve öğrenciler tarafında kitaplar özenle hazırlanıp kolilenip gönderildi.

  Ankara’da Faaliyet gösteren seviye okulları Keçiören kampüsü öğrencileri tarafından Bitlis-Adilcevaz halk eğitimi merkezine kitap gönderilerek kütüphane kurulmasına vesile olan okul müdürü Yusuf Murat ve öğrenciler tarafında kitaplar özenle hazırlanıp kolilenip gönderildi.   Seviye okulları Keçiören kampüsü Müdürü Yusuf Murat; “En büyük ve en değerli hediye kitaptır’ eğitim hayatımızın vazgeçilmezi kitaplarla olan dostluğumuzu canlı tutarak çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılamanın önemini bir kez daha anımsatıyor, okuma sevginizin hiç eksilmemesi dileği ile Kütüphaneler Haftası’nı kutluyorum’ ifadelerini kullandı.       Adilcevaz halk eğitimi merkezi müdürü Nihat eldem; “Kütüphane haftasında bu güzel düşüncelerinden dolayı seviye okulları Keçiören kampüsü öğrencilerine, müdür ve öğretmen kadrosuna teşekkür ederiz dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
kütüphane kurulmasına vesile olan okul müdürü Yusuf Murat ve öğrenciler tarafında kitaplar özenle hazırlanıp kolilenip gönderildi.
 
Ankara’da Faaliyet gösteren seviye okulları Keçiören kampüsü öğrencileri tarafından Bitlis-Adilcevaz halk eğitimi merkezine kitap gönderilerek kütüphane kurulmasına vesile olan okul müdürü Yusuf Murat ve öğrenciler tarafında kitaplar özenle hazırlanıp kolilenip gönderildi.
 
Seviye okulları Keçiören kampüsü Müdürü Yusuf Murat; “En büyük ve en değerli hediye kitaptır’ eğitim hayatımızın vazgeçilmezi kitaplarla olan dostluğumuzu canlı tutarak çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılamanın önemini bir kez daha anımsatıyor, okuma sevginizin hiç eksilmemesi dileği ile Kütüphaneler Haftası’nı kutluyorum’ ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adilcevaz halk eğitimi merkezi müdürü Nihat eldem; “Kütüphane haftasında bu güzel düşüncelerinden dolayı seviye okulları Keçiören kampüsü öğrencilerine, müdür ve öğretmen kadrosuna teşekkür ederiz dedi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber