Küresinni Ailesinin önemli ismi Avukat Şahin'den Kurban Bayramı ve Teşekkür Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 18:11, Güncelleme: 30.07.2020 - 18:11
 

Küresinni Ailesinin önemli ismi Avukat Şahin'den Kurban Bayramı ve Teşekkür Mesajı

Küresinni ailesinin önemli isimlerinden Avukat Fatih Şahin, Kurban bayramı ve teşekkür mesajı yayımladı. Şahin mesajında; " Yediden yetmişe zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu zor dönemi Milletimizin inancı , birlik beraberliği , azmi ve tedbirlere şu ana kadar olduğu gibi sıkı sıkıya uyarak aşacağız. İçinde bulunduğumuz sürecin başından beri başarı ile yürütülen çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm birimlerin yaptıklarıyla gurur duymaktayız. Özellikle bu süreçte etkin bir rol alan görevini can siperane ve fedakarca yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İlimiz bazında değerlendirecek olursak da başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve tüm İdarecilerimize özverili , sağduyulu ve başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Hemşehrilerimin birbirlerine yakınlığı , samimiyetini ve ziyaret konusundaki hassasiyetini yakinen bildiğimden her ne kadar normalleşme süreci olsa da üzücü olayların yaşanmaması için bayramda dikkat etmemiz gerektiğini önemle istirham ediyorum" dedi.

Küresinni ailesinin önemli isimlerinden Avukat Fatih Şahin, Kurban bayramı ve teşekkür mesajı yayımladı.


Şahin mesajında; " Yediden yetmişe zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu zor dönemi Milletimizin inancı , birlik beraberliği , azmi ve tedbirlere şu ana kadar olduğu gibi sıkı sıkıya uyarak aşacağız. İçinde bulunduğumuz sürecin başından beri başarı ile yürütülen çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm birimlerin yaptıklarıyla gurur duymaktayız. Özellikle bu süreçte etkin bir rol alan görevini can siperane ve fedakarca yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İlimiz bazında değerlendirecek olursak da başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve tüm İdarecilerimize özverili , sağduyulu ve başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Hemşehrilerimin birbirlerine yakınlığı , samimiyetini ve ziyaret konusundaki hassasiyetini yakinen bildiğimden her ne kadar normalleşme süreci olsa da üzücü olayların yaşanmaması için bayramda dikkat etmemiz gerektiğini önemle istirham ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber