Kayseri Tüketiciler Birliği Şube Başkanı Karademir'den Kurban Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2020 - 11:40, Güncelleme: 31.07.2020 - 11:40
 

Kayseri Tüketiciler Birliği Şube Başkanı Karademir'den Kurban Bayramı Mesajı

Tüketiciler Birliği Kayseri şube başkanı Umut KARADEMİR, kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı Başkan KARADEMİR mesajında; “ Bu manevi günleri fırsat bilerek başta anne-babamız olmak üzere tüm dostlarımızla münasebetlerimizi güçlendirmeli; birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı; aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan Kurban Bayramının başta ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.’ dedi.

Tüketiciler Birliği Kayseri şube başkanı Umut KARADEMİR, kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Başkan KARADEMİR mesajında;
“ Bu manevi günleri fırsat bilerek başta anne-babamız olmak üzere tüm dostlarımızla münasebetlerimizi güçlendirmeli; birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı; aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan Kurban Bayramının başta ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber