Kaymakam ve Başkan Vekili Aydın'dan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 27.06.2023 - 22:06, Güncelleme: 27.06.2023 - 22:06
 

Kaymakam ve Başkan Vekili Aydın'dan Kurban Bayramı Mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vekili Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, sevgi, merhamet, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha nail olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı’nda, kadim kültürümüzden gelen bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız. Milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği, tarihimizin derinliklerinden gelen ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı, aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı, yetimlerin ve çocukların mutlu edildiği, küslerin barıştırıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı böylesine önemli günlerin insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımız ve milletimiz için canlarını siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bayramda seyahatlerimiz sırasında araba kullanırken tüm hemşehrilerimizin trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum. Bayramda sevdiklerimizin gözü yolda kalmasın. Kurban Bayramımız mübarek olsun" dedi.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vekili Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, sevgi, merhamet, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha nail olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı’nda, kadim kültürümüzden gelen bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.
Milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği, tarihimizin derinliklerinden gelen ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı, aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı, yetimlerin ve çocukların mutlu edildiği, küslerin barıştırıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı böylesine önemli günlerin insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımız ve milletimiz için canlarını siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bayramda seyahatlerimiz sırasında araba kullanırken tüm hemşehrilerimizin trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum. Bayramda sevdiklerimizin gözü yolda kalmasın. Kurban Bayramımız mübarek olsun" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber