Kayatürk Özalp Halkıyla Kucaklaştı

Van Haber 13.05.2023 - 00:16, Güncelleme: 13.05.2023 - 00:16
 

Kayatürk Özalp Halkıyla Kucaklaştı

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesini ziyaret etti. Vanhaber/ Yerelvanhaber AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk Özalp Üçevler mezrasında Kanaat Önderleri, Muhtarlar, geçmiş dönem Belediye Meclis üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Kayatürk yaptığı konuşmasında" Hiçbir dönem olmadığı kadar bu seçim döneminde AK Partiye sahip çıkılması lazım. 2002'de olduğu gibi bugün de gönül birliği yapmalıyız. Ülkemizde oynanan oyunlar hepimizn malumu.  Makam uğruna muhalefetin kirli icraatları kamuoyunun gözü önünde tüm çıplaklıyla cereyan etmektedir. Bizler AK Parti olarak Türkiye'nin geleceğini kendimize dert edinmişiz. Dünyanın gözü kulağı bizde. Gelin hep birlikte bu seçimde beraber tarih yazlım" dedi.  
AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında Özalp ilçesini ziyaret etti.

Vanhaber/ Yerelvanhaber

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk Özalp Üçevler mezrasında Kanaat Önderleri, Muhtarlar, geçmiş dönem Belediye Meclis üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi.
Milletvekili Kayatürk yaptığı konuşmasında" Hiçbir dönem olmadığı kadar bu seçim döneminde AK Partiye sahip çıkılması lazım. 2002'de olduğu gibi bugün de gönül birliği yapmalıyız. Ülkemizde oynanan oyunlar hepimizn malumu.


 Makam uğruna muhalefetin kirli icraatları kamuoyunun gözü önünde tüm çıplaklıyla cereyan etmektedir. Bizler AK Parti olarak Türkiye'nin geleceğini kendimize dert edinmişiz. Dünyanın gözü kulağı bizde. Gelin hep birlikte bu seçimde beraber tarih yazlım" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber