KARATAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI AK PARTİ BAŞKALE İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2021 - 22:26, Güncelleme: 21.02.2021 - 22:26
 

KARATAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI AK PARTİ BAŞKALE İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Konya Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Sönmez ve beraberindeki heyet AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan'ı ziyaret etti. Konya Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ramazan Sönmez ile beraberindeki Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerini İş İnsanlarını, AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Bilge gençliğin toplum üzerindeki etkileri ve tarım alanında yapılacak yatırımların konuşulduğu ziyarette Rektör Yardımcısı Sönmez" Bizler Karatay Üniversitesi olarak, Konya'dan Başkale ilçesindeki gençliğin eğitimlerini yakından takip ediyoruz. Geleceğimizi gençler süsleyecek. Bu anlamda eğitimli bir gençliğin hem Başkale'ye, hemde ülkemize büyük katkılar sunacaktır. Başarılı olan gençlerimize burs imkanı sunacağımızı bilmenizi isterim" dedi. Ardından ziyaret heyetindeki iş insanları da tarım alanındaki yatırım müjdelerini verdiler. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saruhan" Bizler Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve kıymetli heyetini ağırlamakta büyük mutluluk duyduk. Bizleri önemseyerek, yatırım müjdesi veren iş insanlarımıza ve STK temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konya Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Sönmez ve beraberindeki heyet AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan'ı ziyaret etti.
Konya Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ramazan Sönmez ile beraberindeki Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerini İş İnsanlarını, AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.


Bilge gençliğin toplum üzerindeki etkileri ve tarım alanında yapılacak yatırımların konuşulduğu ziyarette Rektör Yardımcısı Sönmez" Bizler Karatay Üniversitesi olarak, Konya'dan Başkale ilçesindeki gençliğin eğitimlerini yakından takip ediyoruz. Geleceğimizi gençler süsleyecek. Bu anlamda eğitimli bir gençliğin hem Başkale'ye, hemde ülkemize büyük katkılar sunacaktır. Başarılı olan gençlerimize burs imkanı sunacağımızı bilmenizi isterim" dedi.
Ardından ziyaret heyetindeki iş insanları da tarım alanındaki yatırım müjdelerini verdiler.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saruhan" Bizler Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve kıymetli heyetini ağırlamakta büyük mutluluk duyduk. Bizleri önemseyerek, yatırım müjdesi veren iş insanlarımıza ve STK temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber