Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2017 - 10:36, Güncelleme: 07.11.2017 - 10:36
 

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Van Jandarma Komutanlığı kaçakçılık şube ekipleri yaptığı şok baskınla 2.200 gram eroin ve çok sayıda yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında, İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen yol emniyet kontrol uygulamasında, (151) yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Yakalanan yabancıların üstlerinde ve çantalarında yapılan arama neticesinde iki yabancı şahsın çantasında  (5.380) gram Reçine Esrar ile (2.200) gram Eroin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak yakalanan yabancı uyruklu üç şahıs ve üç minibüs şoförü tutuklanmıştır.

Van Jandarma Komutanlığı kaçakçılık şube ekipleri yaptığı şok baskınla 2.200 gram eroin ve çok sayıda yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır.

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında, İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen yol emniyet kontrol uygulamasında, (151) yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan yabancıların üstlerinde ve çantalarında yapılan arama neticesinde iki yabancı şahsın çantasında  (5.380) gram Reçine Esrar ile (2.200) gram Eroin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak yakalanan yabancı uyruklu üç şahıs ve üç minibüs şoförü tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber