Jandarma Sigara Kaçakçılarına Geçit Vermiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2017 - 15:35, Güncelleme: 24.10.2017 - 15:35
 

Jandarma Sigara Kaçakçılarına Geçit Vermiyor

      Van Jandarma ekipleri yaptığı operasyonlarla kaçakçıların ensesinde nefesini hissettiriyor.       Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;  Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından son bir hafta içerisinde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında, Muradiye, Çaldıran, Özalp, Erciş, Gürpınar ve Gevaş İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde; (46) şüpheli yakalanmış olup, (211.601) paket kaçak sigara ele geçirildiği, (3) şüphelinin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı,  ayrıca yakalanan şüpheliler hakkında (69,392) TL trafik para cezası ve (2.116.000) TL para cezası uygulandığı belirtildi. 

 

    Van Jandarma ekipleri yaptığı operasyonlarla kaçakçıların ensesinde nefesini hissettiriyor.      

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;  Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından son bir hafta içerisinde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında, Muradiye, Çaldıran, Özalp, Erciş, Gürpınar ve Gevaş İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde; (46) şüpheli yakalanmış olup, (211.601) paket kaçak sigara ele geçirildiği, (3) şüphelinin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı,  ayrıca yakalanan şüpheliler hakkında (69,392) TL trafik para cezası ve (2.116.000) TL para cezası uygulandığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber