İYİ Parti Adayı Çiçek'ten Esnaf Ziyareti

Van Haber 10.05.2023 - 23:51, Güncelleme: 10.05.2023 - 23:51
 

İYİ Parti Adayı Çiçek'ten Esnaf Ziyareti

İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek seçim çalışmaları kapsamında Erciş Şeker Fabrikası çalışanlarını ve yöneticilerinin ardından esnaf ve hane ziyaretlerinde bulundu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalrını aralıksız sürdüren İYİ Parti Van Milletvekili Ercan Çiçek ve beraberindeki heyet Erciş Şeker Fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek Türkiye'nin değişimi için oy istedi. Vanhaber/ Yerelvanhaber Burda çalışanlarla yemek arasında  samimi bir sohbette bulunan Milletvekili adayı Çiçek, partisinin Millet İttifakı olarak, kendisinin de CHP listesinde 2.sıra dayı olduğunu söyledi.  "EMEKÇİNİN SOFRASINDA SICAK SOHBET" İşçilerin büyük teveccüh gösterdiği İYİ Parti adayı Ercan Çiçek'i sofralarına davet ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Kensini çok sevdiğini belirterek Pazar günü yapılacak seçim öncesi başarı dileklerinde bulundu. "CHP SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET" Yoğun seçim temposunu iyice artıran Milletvekili adayı Çiçek Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bürosunu ziyaretederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde insanların sevgisine mazhar olan Çiçek ilçe sakinlerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ara,ara vatandaşların talebini ajandasına not ederek, kendisinin seçildiği andan itibaren bu sıkıntıların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi. "ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ" Seçim bürosundan ayrıldıktan sonra, büyük zorluklarla esnaflık yapan vatandaşı kucaklayan Çiçek "Sizlerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu anlamda derdinize ortak olmak için siz kıymetli hemşehrilerimle buluşmak istedim. Uzun sohbetlerin ardında esnafın desteğini aldı. "HANE ZİYARETLERİ" Gün boyu yaptığı ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili adayı Ercan Çiçek'i halk bağrına bastı. Yoğun proğramına rağmen, hane bireylerine geniş vakit ayıran Çiçek" Hemşehrilerimle hemhal olmak beni çok mutlu ediyor. Doğup büyüdüğüm memleketime vefa borcumu Milletvekili sıfatıyla TBMM çatısı altında hizmet etmek istiyorum. Sizlerin destekleriyle nasip olursa, Van ile Ankara arasında hizmet köprüsü kuracağım" diyerek,kendisinidinlemeye gelen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek seçim çalışmaları kapsamında Erciş Şeker Fabrikası çalışanlarını ve yöneticilerinin ardından esnaf ve hane ziyaretlerinde bulundu.


14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalrını aralıksız sürdüren İYİ Parti Van Milletvekili Ercan Çiçek ve beraberindeki heyet Erciş Şeker Fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek Türkiye'nin değişimi için oy istedi.

Vanhaber/ Yerelvanhaber
Burda çalışanlarla yemek arasında  samimi bir sohbette bulunan Milletvekili adayı Çiçek, partisinin Millet İttifakı olarak, kendisinin de CHP listesinde 2.sıra dayı olduğunu söyledi. 

"EMEKÇİNİN SOFRASINDA SICAK SOHBET"


İşçilerin büyük teveccüh gösterdiği İYİ Parti adayı Ercan Çiçek'i sofralarına davet ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Kensini çok sevdiğini belirterek Pazar günü yapılacak seçim öncesi başarı dileklerinde bulundu.

" CHP SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET"


Yoğun seçim temposunu iyice artıran Milletvekili adayı Çiçek Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bürosunu ziyaretederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde insanların sevgisine mazhar olan Çiçek ilçe sakinlerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ara,ara vatandaşların talebini ajandasına not ederek, kendisinin seçildiği andan itibaren bu sıkıntıların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

"ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ"


Seçim bürosundan ayrıldıktan sonra, büyük zorluklarla esnaflık yapan vatandaşı kucaklayan Çiçek "Sizlerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu anlamda derdinize ortak olmak için siz kıymetli hemşehrilerimle buluşmak istedim. Uzun sohbetlerin ardında esnafın desteğini aldı.

"HANE ZİYARETLERİ"


Gün boyu yaptığı ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili adayı Ercan Çiçek'i halk bağrına bastı. Yoğun proğramına rağmen, hane bireylerine geniş vakit ayıran Çiçek" Hemşehrilerimle hemhal olmak beni çok mutlu ediyor. Doğup büyüdüğüm memleketime vefa borcumu Milletvekili sıfatıyla TBMM çatısı altında hizmet etmek istiyorum. Sizlerin destekleriyle nasip olursa, Van ile Ankara arasında hizmet köprüsü kuracağım" diyerek,kendisinidinlemeye gelen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber