İsmail Polater’e Onur Plaketi

Gündem 19.07.2023 - 12:48, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:48
 

İsmail Polater’e Onur Plaketi

Daha önce Vali Münir Karaloğlu döneminde memur olarak, birçok başarılı projede üstün görevlerde bulunan İsmail Polater’e Onur Plaketi verildi.

  Bir dizi proğramlar için Van’a  davet edilen İsmail Polater, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından Onur plati’ne layık görüldü. Eski Van Valisi, şu an İçişleri Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilen Münir Karaloğlu,  döneminde Şehit Aileleri Derneği Başkanı olarak göreve getirilen Vanlı İsmail Polater’e hemşehrilerinin  gururu olmaya devam ediyor. Şehit aileri için birçok başarılı çalışmanın mimarı olan İsmail Polater , Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından Van’a davet edildi. Bu önemli davete icabet eden Van’ın gururu İsmail Polater şehre gelerek, herkesi sevindirdi. Binlerce insanın  gönlünde taht kuran Polater’i havaalanında yüzlerce sevenleri karşıladı.  “İSMAİL POLATER’E ANLAMLI ÖDÜL” Uzun yıllar şehit ailelerine yaptığı güzel görevler nedeniyle başta Van Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hakan Kahraman olmak üzme 5o kişilik şehit aileleri mensubu Van’ın gururu İsmail Polat er’e plaket  tektim ederek, ahde vefalarını gösterdiler. Ödül plaketi ile ilgili gazetemize konuşan Polater ” Eski Van Valimiz şu an İçişleri Bakan  Yardımcısı olarak görev yapan sayın Münir Karaloğlu’nun olurlarıyla Şehit aileleri dernek başkanı oldum. Burada 4 yıllık zaman zarfında elimden geldiğince güzel hizmetler yapmaya çalıştım. Hizmetlerimi severek yaptığım bu önemli STK’’nın bir üyesi bile olmak herkese nasip olmaz. Görevin gereğince tayinin Bursa’ya çıktığından doğup büyüdüğüm memleketimden uzak kalmak zorunda kaldım.  Bursa ve ardından Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atamam yapıldıktan sonra hizmetlerimi ülkemizin bu önemli güzide kurumunda yaptım. Kadim şehrimizin misafirperver insanları,  15 Temmuz Milli Birlik Günü’nde aradan 20 yıl sonra şahsımı unutmayarak Van’a davet ettiler. Bu önemli günde bana taktim ettikleri onur plaketini tüm şehit ve gazi aileleri adına aldım. Şahsımı bu önemli ödülü vererek onure eden başta dernek başkanımız Hakan Kahraman’ı ve tüm şehit ve gazi ailelerine teşekkürlerimi bir borç bilirim. Rabbim bir daha hiçbir anne babaya acı yaşatmasın. Bu şehitler, son şehitlerimiz olsun temennisiyle, şahsım adına ülkemizin bekası için canlarını seve, seve feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize ise sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Daha önce Vali Münir Karaloğlu döneminde memur olarak, birçok başarılı projede üstün görevlerde bulunan İsmail Polater’e Onur Plaketi verildi.

 

Bir dizi proğramlar için Van’a  davet edilen İsmail Polater, Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından Onur plati’ne layık görüldü.

Eski Van Valisi, şu an İçişleri Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilen Münir Karaloğlu,  döneminde Şehit Aileleri Derneği Başkanı olarak göreve getirilen Vanlı İsmail Polater’e hemşehrilerinin  gururu olmaya devam ediyor.

Şehit aileri için birçok başarılı çalışmanın mimarı olan İsmail Polater , Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından Van’a davet edildi. Bu önemli davete icabet eden Van’ın gururu İsmail Polater şehre gelerek, herkesi sevindirdi. Binlerce insanın  gönlünde taht kuran Polater’i havaalanında yüzlerce sevenleri karşıladı.

 “İSMAİL POLATER’E ANLAMLI ÖDÜL”

Uzun yıllar şehit ailelerine yaptığı güzel görevler nedeniyle başta Van Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hakan Kahraman olmak üzme 5o kişilik şehit aileleri mensubu Van’ın gururu İsmail Polat er’e plaket  tektim ederek, ahde vefalarını gösterdiler.

Ödül plaketi ile ilgili gazetemize konuşan Polater ” Eski Van Valimiz şu an İçişleri Bakan  Yardımcısı olarak görev yapan sayın Münir Karaloğlu’nun olurlarıyla Şehit aileleri dernek başkanı oldum. Burada 4 yıllık zaman zarfında elimden geldiğince güzel hizmetler yapmaya çalıştım. Hizmetlerimi severek yaptığım bu önemli STK’’nın bir üyesi bile olmak herkese nasip olmaz.

Görevin gereğince tayinin Bursa’ya çıktığından doğup büyüdüğüm memleketimden uzak kalmak zorunda kaldım.  Bursa ve ardından Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atamam yapıldıktan sonra hizmetlerimi ülkemizin bu önemli güzide kurumunda yaptım.

Kadim şehrimizin misafirperver insanları,  15 Temmuz Milli Birlik Günü’nde aradan 20 yıl sonra şahsımı unutmayarak Van’a davet ettiler. Bu önemli günde bana taktim ettikleri onur plaketini tüm şehit ve gazi aileleri adına aldım.

Şahsımı bu önemli ödülü vererek onure eden başta dernek başkanımız Hakan Kahraman’ı ve tüm şehit ve gazi ailelerine teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Rabbim bir daha hiçbir anne babaya acı yaşatmasın. Bu şehitler, son şehitlerimiz olsun temennisiyle, şahsım adına ülkemizin bekası için canlarını seve, seve feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize ise sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber