İş İnsanı Mehmet Ali Türkmen'den Yeni Yıl Mesajı

Gündem 31.12.2022 - 15:53, Güncelleme: 31.12.2022 - 15:53
 

İş İnsanı Mehmet Ali Türkmen'den Yeni Yıl Mesajı

Paşalıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Türkmen yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Paşalıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Ali Türkmen yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Vanlı hayırsever İş İnsanı Mehmet Ali Türkmen mesajında,", Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2023 yılına giriyoruz. Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi. Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, Vanlı hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım” ifadelerine yer verdi.  
Paşalıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Türkmen yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Paşalıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Ali Türkmen yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


Vanlı hayırsever İş İnsanı Mehmet Ali Türkmen mesajında,", Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2023 yılına giriyoruz. Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.


Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, Vanlı hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım” ifadelerine yer verdi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber