İş İnsanı Karaman İpekyolu Aday Adayı oldu

Van Haber 22.11.2023 - 21:47, Güncelleme: 22.11.2023 - 21:47
 

İş İnsanı Karaman İpekyolu Aday Adayı oldu

İş İnsanı Yavuz Karaman AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

  31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında İpekyolu Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran İş İnsanı Yavuz Karaman, başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a teslim etti. Van’ın tanınan iş insanlarından Yavuz Karaman, İpekyolu için “Bende Varım” dedi. Aday Adaylığı konuşmasında,” Dostlarımızın desteğiyle önümüzdeki yerel seçim sürecinde İpekyolu’na hizmet için talip oldum. Bu anlamda son derece tecrübe ve deneyime sahip birisi olarak destek ve dualarını bekliyorum” dedi.
İş İnsanı Yavuz Karaman AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında İpekyolu Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran İş İnsanı Yavuz Karaman, başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a teslim etti.

Van’ın tanınan iş insanlarından Yavuz Karaman, İpekyolu için “Bende Varım” dedi. Aday Adaylığı konuşmasında,” Dostlarımızın desteğiyle önümüzdeki yerel seçim sürecinde İpekyolu’na hizmet için talip oldum. Bu anlamda son derece tecrübe ve deneyime sahip birisi olarak destek ve dualarını bekliyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber