İş İnsanı Kandaşoğlu’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 10.03.2024 - 16:13, Güncelleme: 10.03.2024 - 16:13
 

İş İnsanı Kandaşoğlu’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu yayınladığı kutlama mesajında, “Ramazan ayının birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularının en azami yaşandığı aylardan olduğunu belirterek bu aylardan en güzel şekilde istifade edilmesi gerektiğinin altını çizdi.   Başkan Kandaşoğlu mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Tüm Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ay iyilik yardımlaşma birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için İslam âlemine verilmiş bir nimettir. Ramazanı en güzel şekilde değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının Gazze’ye, ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Vanlı hemşerilerime ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim” ifadelerinde bulundu. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu yayınladığı kutlama mesajında, “Ramazan ayının birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularının en azami yaşandığı aylardan olduğunu belirterek bu aylardan en güzel şekilde istifade edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Başkan Kandaşoğlu mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Tüm Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ay iyilik yardımlaşma birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için İslam âlemine verilmiş bir nimettir.

Ramazanı en güzel şekilde değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının Gazze’ye, ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Vanlı hemşerilerime ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber