İş İnsanı Akbulak’tan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 10.03.2024 - 23:43, Güncelleme: 10.03.2024 - 23:43
 

İş İnsanı Akbulak’tan Ramazan Ayı Mesajı

Van’ın sevilen ve saygın İş İnsanlarından biri Olan Mehmet Ali Akbulak, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Akbulak Deklerasyon Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akbulak, yayınladığı mesajında, Filistin ve Gazze’de yaşanan vahşi soykırım nedeniyle Ramazan ayına buruk girdiklerini belirtti. İş İnsanı Akbulak, “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an’ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği dolu bir aydır. Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam âleminin Ramazanı Şerifini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van’ın sevilen ve saygın İş İnsanlarından biri Olan Mehmet Ali Akbulak, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Akbulak Deklerasyon Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akbulak, yayınladığı mesajında, Filistin ve Gazze’de yaşanan vahşi soykırım nedeniyle Ramazan ayına buruk girdiklerini belirtti.

İş İnsanı Akbulak, “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an’ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği dolu bir aydır. Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam âleminin Ramazanı Şerifini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber