İş Adamı Kandaşoğlu'ndan 23 Nisan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 14:30, Güncelleme: 22.04.2020 - 14:30
 

İş Adamı Kandaşoğlu'ndan 23 Nisan Mesajı

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gazi meclisimizin açılışının 100. yıl dönümünü yaşamanın gururu içerisinde olduklarını ifade eden İş Adamı Zahir Kandaşoğlu "Milletimizin kendi mukadderatında söz sahibi olmasının vücut bulduğu gazi meclisimiz, kurtuluş savaşımızın da komuta merkezi idi. 15 Temmuz kanlı işgal girişiminde bir kez daha "gazi" olan meclisimiz, o gün dahi milli irademizin kalbinin attığı yerdi. 100 Yıl önce canlarını ortaya koyarak bu kutsal kurumu milletimize kazandıran tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi. Bu davanın kutlu komutanı olan ve bu müstesna günü çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz hatırasını şükran, minnet ve rahmetle andıklarını ifade eden Kandaşoğlu "Eserini yaşatmak başlıca şiarlarımızdandır. Tüm toplumumuzun her bir bireyi kendi alanında yapmakta olduğumuz işleri en iyi seviyede yaparak şehitlerimizden aldığımız emaneti en yüce noktalara taşıma sorumluluğundadır. Millet olarak durup vakit kaybedecek zamanımız yoktur. Durmak yıkılmanın bir öncesidir. Ana hedefimiz milletimizin muasır medeniyetler seviyesine olan yolculuğunda katkılar yapmaktır. Tüm çocuklarımızın heyecanını paylaşıyor, bu güzel günlerini candan kutluyoruz. Yarının büyükleri onlar, yarın onların" ifadelerine yer verdi. 


Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gazi meclisimizin açılışının 100. yıl dönümünü yaşamanın gururu içerisinde olduklarını ifade eden İş Adamı Zahir Kandaşoğlu "Milletimizin kendi mukadderatında söz sahibi olmasının vücut bulduğu gazi meclisimiz, kurtuluş savaşımızın da komuta merkezi idi. 15 Temmuz kanlı işgal girişiminde bir kez daha "gazi" olan meclisimiz, o gün dahi milli irademizin kalbinin attığı yerdi. 100 Yıl önce canlarını ortaya koyarak bu kutsal kurumu milletimize kazandıran tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Bu davanın kutlu komutanı olan ve bu müstesna günü çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz hatırasını şükran, minnet ve rahmetle andıklarını ifade eden Kandaşoğlu "Eserini yaşatmak başlıca şiarlarımızdandır. Tüm toplumumuzun her bir bireyi kendi alanında yapmakta olduğumuz işleri en iyi seviyede yaparak şehitlerimizden aldığımız emaneti en yüce noktalara taşıma sorumluluğundadır.
Millet olarak durup vakit kaybedecek zamanımız yoktur. Durmak yıkılmanın bir öncesidir. Ana hedefimiz milletimizin muasır medeniyetler seviyesine olan yolculuğunda katkılar yapmaktır. Tüm çocuklarımızın heyecanını paylaşıyor, bu güzel günlerini candan kutluyoruz. Yarının büyükleri onlar, yarın onların" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber