İş Adamı Ali Akbulak'tan Berat Kandili Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2020 - 14:23, Güncelleme: 07.04.2020 - 14:23
 

İş Adamı Ali Akbulak'tan Berat Kandili Mesajı

İş Adamı Ali Akbulak mübarek Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. KALE GOLD HOTEL ve AKBULAK GROUP Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali Akbulak yayınladığı mesajında, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) insanlık adına alemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü ’Berat Kandil’ine erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Berat Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temenni ediyor. Bu vesileyle, Müslüman Aleminin Berat Kandil’ini kutlar, bu mukaddes gecenin; milletimizin birlik ve beraberliğini arttırmasını, toplumsal bağımızı kuvvetlendirmesini, bütün Dünya’ya barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi


İş Adamı Ali Akbulak mübarek Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

KALE GOLD HOTEL ve AKBULAK GROUP Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali Akbulak yayınladığı mesajında, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) insanlık adına alemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü ’Berat Kandil’ine erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Berat Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temenni ediyor.

Bu vesileyle, Müslüman Aleminin Berat Kandil’ini kutlar, bu mukaddes gecenin; milletimizin birlik ve beraberliğini arttırmasını, toplumsal bağımızı kuvvetlendirmesini, bütün Dünya’ya barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber