İş Adamı Ali Akbulak'tan 23 Nisan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 13:47, Güncelleme: 22.04.2020 - 13:47
 

İş Adamı Ali Akbulak'tan 23 Nisan Mesajı

KALE GOLD HOTEL ve AKBULAK GROUP Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Ali Akbulak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. İş Adamı Ali Akbulak mesajında " , "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılını yaşıyoruz. Bundan 100 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ulusumuzun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. En değerli varlıklarımız olan çocuklar, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesidir" dedi


KALE GOLD HOTEL ve AKBULAK GROUP Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Ali Akbulak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İş Adamı Ali Akbulak mesajında " , "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılını yaşıyoruz.
Bundan 100 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır.
Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ulusumuzun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir.
Bu bayram, Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. En değerli varlıklarımız olan çocuklar, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesidir" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber