İpekyolu’nda Mesleki ve Sanat Kursları Başlıyor

Kültür-Sanat 27.09.2023 - 12:57, Güncelleme: 27.09.2023 - 12:57
 

İpekyolu’nda Mesleki ve Sanat Kursları Başlıyor

İpekyolu Belediyesi farklı merkezlerde hizmete açtığı mesleki ve sanat kursları bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal belediyecilik kapsamında İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkıları ile İpekyolu Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen sanat ve mesleki eğitim kursları halka ücretsiz olarak veriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne  bağlı Erçek Yaşam Merkezi, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, Atatürk Sanat Galerisi’ndeki kursları çeşitli branşlarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Erçek Yaşam Merkezinde; keman, resim, kuaförlük, kreş, el sanatları, okuma yazma, Kuran’ı Kerim, bağlama, bilgisayar ve gitar kursları verilirken, Berivan Kültür ve Sanat Merkezinde ise ; piyano, gitar bağlama, ahşap yakma, resim, İngilizce, ebru sanatı, bilgisayar, keman, erbane, geri dönüşüm, Kuran’ı Kerim, karakalem, ilk yardım, tiyatro ve okuma yazma kursları veriliyor. Ayrıca Atatürk Sanat Galerisi’nde de resim ve tiyatro branşlarında kursları da  yer alıyor. Kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşlar  2 Ekim – 13 Ekim tarihleri arasında kurs merkezlerine İpekyolu  ve belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne giderek kimlik fotokopisi ile şahsen kayıt yaptırabilirler. İpekyolu Belediyesi, vatandaşların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimini destekleyen kurslarla her kesime hitap eden sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam edecek.
İpekyolu Belediyesi farklı merkezlerde hizmete açtığı mesleki ve sanat kursları bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal belediyecilik kapsamında İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkıları ile İpekyolu Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen sanat ve mesleki eğitim kursları halka ücretsiz olarak veriliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne  bağlı Erçek Yaşam Merkezi, Beri van Kültür ve Sanat Merkezi, Atatürk Sanat Galerisi’ndeki kursları çeşitli branşlarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Erçek Yaşam Merkezinde; keman, resim, kuaförlük, kreş, el sanatları, okuma yazma, Kuran’ı Kerim, bağlama, bilgisayar ve gitar kursları verilirken,

Beri van Kültür ve Sanat Merkezinde ise ; piyano, gitar bağlama, ahşap yakma, resim, İngilizce, ebru sanatı, bilgisayar, keman, erbane, geri dönüşüm, Kuran’ı Kerim, karakalem, ilk yardım, tiyatro ve okuma yazma kursları veriliyor.

Ayrıca Atatürk Sanat Galerisi’nde de resim ve tiyatro branşlarında kursları da  yer alıyor.

Kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşlar  2 Ekim – 13 Ekim tarihleri arasında kurs merkezlerine İpekyolu  ve belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne giderek kimlik fotokopisi ile şahsen kayıt yaptırabilirler.

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimini destekleyen kurslarla her kesime hitap eden sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam edecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber