İpekyolu Zabıtaları Seyyar Satıcılara Müdahale Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2019 - 19:36, Güncelleme: 16.12.2019 - 19:36
 

İpekyolu Zabıtaları Seyyar Satıcılara Müdahale Etti

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda şehir merkezinde yol ve kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara yönelik müdahalede bulundu. Yayaların, araçların yol ve kaldırımların, hatta dükkanlarının önünü işgal eden esnafların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını yürüten ekipler söz konusu güzergahlarda daha önce uyarılarda bulunmuştu. Zabıta ekiplerinin uyarı ve ikazlarına uymayan PTT Caddesi, Eski Özalp Garajı, Ordu Caddesi, Yüzbaşıoğlu Caddesi ve özellikle vatandaşların çok sık uğrak yerlerinden olan Sanat Sokağı üzerinde faaliyet gösteren seyyar satıcılara yönelik zabıta ekipleri müdahalede bulunarak, araba ve eşyalarına el koydu. İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "asıl amaçlarının esnaflarımızın haksız rekabete uğramalarını önleyerek, vatandaşların ve esnafın huzur ve güvenliği için her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmakla sorumlu olduklarını vurgulayarak, müdahalelerine devam edeceklerini bildirdi.


İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda şehir merkezinde yol ve kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara yönelik müdahalede bulundu.
Yayaların, araçların yol ve kaldırımların, hatta dükkanlarının önünü işgal eden esnafların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını yürüten ekipler söz konusu güzergahlarda daha önce uyarılarda bulunmuştu.
Zabıta ekiplerinin uyarı ve ikazlarına uymayan PTT Caddesi, Eski Özalp Garajı, Ordu Caddesi, Yüzbaşıoğlu Caddesi ve özellikle vatandaşların çok sık uğrak yerlerinden olan Sanat Sokağı üzerinde faaliyet gösteren seyyar satıcılara yönelik zabıta ekipleri müdahalede bulunarak, araba ve eşyalarına el koydu.
İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "asıl amaçlarının esnaflarımızın haksız rekabete uğramalarını önleyerek, vatandaşların ve esnafın huzur ve güvenliği için her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmakla sorumlu olduklarını vurgulayarak, müdahalelerine devam edeceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber