İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2019 - 17:02, Güncelleme: 21.08.2019 - 17:02
 

İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan Oldu

Van vali yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz gün yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adilcevaz Kaymakamı olarak atanan Sinan Aslan, İçişleri Bakanlığı'ndan eş durumu ile ilgili atama istedi. Aslan'ın isteğini değerlendiren bakalanlık, Aslan'ın Van'ın İpekyolu ilçesine kaymakam olarak atanmasını kararlaştırdı. Aslan'ın 3 günlük il dışı ziyareti sonrası yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Van vali yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz gün yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adilcevaz Kaymakamı olarak atanan Sinan Aslan, İçişleri Bakanlığı'ndan eş durumu ile ilgili atama istedi.

Aslan'ın isteğini değerlendiren bakalanlık, Aslan'ın Van'ın İpekyolu ilçesine kaymakam olarak atanmasını kararlaştırdı. Aslan'ın 3 günlük il dışı ziyareti sonrası yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber