İpekyolu Belediyesi Çevre Temizliğinde Markalaştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 15:58, Güncelleme: 23.03.2019 - 15:58
 

İpekyolu Belediyesi Çevre Temizliğinde Markalaştı

İpekyolu Belediyesi temizlik altyapısını tüm alanlarda yenileyerek  daha temiz ve yaşam standartlarına uygun bir çevre için bu kez de yeni seyyar çöp arabalarıyla çevre temizliğine verdiği önemi gösterdi. Çarşı merkezinde görevli temizlik personellerinin kullandığı seyyar çöp arabaları çalışma esnasında oluşturdukları görüntü ve gürültü kirliliğinden dolayı çevreyi ve vatandaşları rahatsız etmekteydi. İpekyolu Belediyesi eski seyyar çöp arabalarını değiştirerek yerine 50 adet plastik, tekerlekli, daha modern ve daha kullanışlı seyyar çöp arabalarını personellerine dağıtarak, hizmete sundu. İpekyolu Belediyesi, doğaya karşı duyarlılığını sürdürerek daha temiz yarınlar için üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmekte, gereken malzeme ve teçhizat desteğini tüm imkanları ile sağlamaktadır.

İpekyolu Belediyesi temizlik altyapısını tüm alanlarda yenileyerek  daha temiz ve yaşam standartlarına uygun bir çevre için bu kez de yeni seyyar çöp arabalarıyla çevre temizliğine verdiği önemi gösterdi.

Çarşı merkezinde görevli temizlik personellerinin kullandığı seyyar çöp arabaları çalışma esnasında oluşturdukları görüntü ve gürültü kirliliğinden dolayı çevreyi ve vatandaşları rahatsız etmekteydi.

İpekyolu Belediyesi eski seyyar çöp arabalarını değiştirerek yerine 50 adet plastik, tekerlekli, daha modern ve daha kullanışlı seyyar çöp arabalarını personellerine dağıtarak, hizmete sundu.

İpekyolu Belediyesi, doğaya karşı duyarlılığını sürdürerek daha temiz yarınlar için üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmekte, gereken malzeme ve teçhizat desteğini tüm imkanları ile sağlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber