İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Acar "Davamız İçin El birliği İle Çalışacağız"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 00:10, Güncelleme: 25.01.2019 - 00:10
 

İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Acar "Davamız İçin El birliği İle Çalışacağız"

AK Parti Van İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Emin Acar "Davamız için varız, var olmaya da devam edeceğiz"dedi. 2019 Mart Yerel seçimleri hızlı bir şekilde yaklaşırken Dünya mazlumlarının umudu olan AK Parti Hükümeti ve Ak Belediyeciliginin güçlü çıkması için el birliği ile sıkı bir sekilde çalışacaklarını belirten Ak Parti İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Emin Acar kentte tarih yazmanın vakti gelmiştir"vurgusunu yaptı. www.yerelvanhaber.com muhabirine açıklamalarda bulunan, AK Parti İpekyolu Belediye Meclis Aday Adayı  Acar" Memleketimizin selameti hepimizin geleceğidir. Türkiye Ak Parti Hükümeti ile yükselişe geçti. Hayata geçirilen birçok büyük projelerle Avrupa Ülkelerini geride bıraktık. İnşallah yapacağımız çalışmaların meyvesini alacağız. İmkansız denen bişey yoktur. Çok çalışarak başarmak ve tarih yazmak vardır. Emin Acar Kimdir? 1978 Van Çatak doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Çatak 'ta bitiren Acar Van Atatürk Lisesi mezunudur. 2002 yılında Vatani görevini üstün başarı belgesi alarak tamamlamıştır. 2005 ve 2007 yılları arası Ak Parti Van merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2008 yılından bu yana Tuşba Emlak İnşaat Limitet şirketinde Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli ve dört çocuk babasıdır

AK Parti Van İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Emin Acar "Davamız için varız, var olmaya da devam edeceğiz"dedi.

2019 Mart Yerel seçimleri hızlı bir şekilde yaklaşırken Dünya mazlumlarının umudu olan AK Parti Hükümeti ve Ak Belediyeciliginin güçlü çıkması için el birliği ile sıkı bir sekilde çalışacaklarını belirten Ak Parti İpekyolu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Emin Acar kentte tarih yazmanın vakti gelmiştir"vurgusunu yaptı.

www.yerelvanhaber.com muhabirine açıklamalarda bulunan, AK Parti İpekyolu Belediye Meclis Aday Adayı  Acar" Memleketimizin selameti hepimizin geleceğidir. Türkiye Ak Parti Hükümeti ile yükselişe geçti. Hayata geçirilen birçok büyük projelerle Avrupa Ülkelerini geride bıraktık. İnşallah yapacağımız çalışmaların meyvesini alacağız. İmkansız denen bişey yoktur. Çok çalışarak başarmak ve tarih yazmak vardır.

Emin Acar Kimdir?
1978 Van Çatak doğumludur.
İlk ve Orta öğrenimini Çatak 'ta bitiren Acar Van Atatürk Lisesi mezunudur.
2002 yılında Vatani görevini üstün başarı belgesi alarak tamamlamıştır.
2005 ve 2007 yılları arası Ak Parti Van merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olarak görev yaptı.
2008 yılından bu yana Tuşba Emlak İnşaat Limitet şirketinde Yönetim Kurulu Başkanıdır.
Evli ve dört çocuk babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber