Vanspor'da Dümen Sahipsiz Kaldı

Spor 11.01.2023 - 21:31, Güncelleme: 11.01.2023 - 21:31
 

Vanspor'da Dümen Sahipsiz Kaldı

Vanspor'un başarılı stoperi Alihan Kubalas Kocaelispor ile anlaşarak takımdan ayr

ıldı. Vanspor'da sezon başından bu yana gösterdiği performansla göz dolduran stoper Alihan Kubulas Kocaelispor ile anlaşarak herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Transferden bir gün önce siyah kırmızılı takımın kamp gördüğü Antalya'ya takımla beraber biz hazırız pozunu paylaşan Başkan Ferhat Kıyak, önerilen yüksek rakama banko oyunculardan Alihan Kuıbalas'ı Kocaelispor'a gönderdi. Başarılı performansıyla taraftarları büyüleyen Kubalas  kaptanlık pazubandını kimseye kaptırmamakla dikkat çekmişti.  
Vanspor'un başarılı stoperi Alihan Kubalas Kocaelispor ile anlaşarak takımdan ayr

ıldı.
Vanspor'da sezon başından bu yana gösterdiği performansla göz dolduran stoper Alihan Kubulas Kocaelispor ile anlaşarak herkesi hayal kırıklığına uğrattı.
Transferden bir gün önce siyah kırmızılı takımın kamp gördüğü Antalya'ya takımla beraber biz hazırız pozunu paylaşan Başkan Ferhat Kıyak, önerilen yüksek rakama banko oyunculardan Alihan Kuıbalas'ı Kocaelispor'a gönderdi.


Başarılı performansıyla taraftarları büyüleyen Kubalas  kaptanlık pazubandını kimseye kaptırmamakla dikkat çekmişti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber