Uluslararası Tubittum Dergisinin 68. Sayısı Yayında

Gündem 04.07.2022 - 14:51, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:51
 

Uluslararası Tubittum Dergisinin 68. Sayısı Yayında

Uluslararası Tubittum Dergisinin 68. Sayısı yayında... Sizin derginiz, sizin aileniz

Uluslararası Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin:"Birlikte Başaracağız. 3 ülke 21 ildeyiz. Okurlarımıza sürekli farklı içerikler üretmeye gayret gösteriyoruz. Önceki sayılarımızda 8888, 9999'ları aktardık. Bu sayımızda ise; Ekonominin zirvesinde olanları ve başarıya ulaşanları aktaracağız. Her zaman mutlu olmak garip olabilir ya da bu ekonomik durumdan bunalan iş insanlarımızda olabilir ama bunu birlikte başaracağımızı umut ediyor ve sizleri her zaman mutlu olmaya davet ediyoruz. Sizler, en büyük zorluklara göğüs gelen, imkansızları başaranlarsınız. Sizler, yeni nesle örnek olan ve idol alınan büyük işletmelersiniz. Ülkemizin ve Dünya'nın son dönemde sıkıntılarına zaman zaman şahit olmuşsunuzdur. Sizler, bunu da başaracağınıza inanıyoruz. Çünkü: İnandığınız anda başarılı olabiliriz. Pandemi sonrasında esnafların, iş verenlerin ve holdinglerin küçülmeye gidildiğini görmekteyiz. Bu iyi strateji olabilir ama bu bir çözüm değildir. Peki, nasıl ekonomimizi canlandırabiliriz?  Personellere farklı alanlarda ve becerilerine göre iş dağılımı sağlayarak ya da ortak kültür yapısını düşünerek başarılı olabiliriz. Ortak kültür yapısı uygulamaya geçildiği zaman memleketimiz, hızlı bir şekilde kalkınacaktır. Tüketici konumundan çıkarak, üretici konumuna geçmiş oluruz. Buda gücümüze güç katmış olur. Bunların hiç birini yapamıyorsak, kendi işletmemizin içerisinde AR-GE çalışmalarına ağırlık vererek başarılı olabiliriz.  "En büyük anahtar, beraber yürüdüğünüze verdiğiniz güvendir." İnternational Tubittum Magazine Concessionaire 68. sayımızda yer alanlar: Doktor Mehmet Akif Erol, 4B yazılım ve bilişim teknolojileri, Roka marketler gurubu, Durmazlar işletmesi, Fizyoterapist Tuğba Adanaş, Hayat Lens ve Optik işletme sahibi Hümeyra Erol, Kanal 65, Van ilinin en güzel ilçesi Tuşba Belediyesi, Ömer Selim gıda yemek üretim hizmetleri işletme sahibi Şükrü Çılgın, Mali Müşavir Necip Uludil, Uzm.Dr. Semra Yavuz, Vefa Group, Anadolu Savunma Sanayi, İpekyolu Expo Fuarcılık, Açık Hava reklamcığı işletmesi VAMEDA ve birçok isimlerle masanızda yer almaktadır. "Başarılı insanlar, başkalarının başarılarını küçümsemezler... Onlardan yararlanırlar..." HAYDİ, SENDE TUBİTTUM'LU OLARAK EKONOMİYE CAN VER."dedi.
Uluslararası Tubittum Dergisinin 68. Sayısı yayında... Sizin derginiz, sizin aileniz



Uluslararası Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin:"Birlikte Başaracağız. 3 ülke 21 ildeyiz. Okurlarımıza sürekli farklı içerikler üretmeye gayret gösteriyoruz. Önceki sayılarımızda 8888, 9999'ları aktardık. Bu sayımızda ise; Ekonominin zirvesinde olanları ve başarıya ulaşanları aktaracağız. Her zaman mutlu olmak garip olabilir ya da bu ekonomik durumdan bunalan iş insanlarımızda olabilir ama bunu birlikte başaracağımızı umut ediyor ve sizleri her zaman mutlu olmaya davet ediyoruz.
Sizler, en büyük zorluklara göğüs gelen, imkansızları başaranlarsınız. Sizler, yeni nesle örnek olan ve idol alınan büyük işletmelersiniz. Ülkemizin ve Dünya'nın son dönemde sıkıntılarına zaman zaman şahit olmuşsunuzdur. Sizler, bunu da başaracağınıza inanıyoruz. Çünkü: İnandığınız anda başarılı olabiliriz. Pandemi sonrasında esnafların, iş verenlerin ve holdinglerin küçülmeye gidildiğini görmekteyiz. Bu iyi strateji olabilir ama bu bir çözüm değildir.
Peki, nasıl ekonomimizi canlandırabiliriz? 
Personellere farklı alanlarda ve becerilerine göre iş dağılımı sağlayarak ya da ortak kültür yapısını düşünerek başarılı olabiliriz. Ortak kültür yapısı uygulamaya geçildiği zaman memleketimiz, hızlı bir şekilde kalkınacaktır. Tüketici konumundan çıkarak, üretici konumuna geçmiş oluruz. Buda gücümüze güç katmış olur. Bunların hiç birini yapamıyorsak, kendi işletmemizin içerisinde AR-GE çalışmalarına ağırlık vererek başarılı olabiliriz. 
"En büyük anahtar, beraber yürüdüğünüze verdiğiniz güvendir."
İnternational Tubittum Magazine Concessionaire 68. sayımızda yer alanlar: Doktor Mehmet Akif Erol, 4B yazılım ve bilişim teknolojileri, Roka marketler gurubu, Durmazlar işletmesi, Fizyoterapist Tuğba Adanaş, Hayat Lens ve Optik işletme sahibi Hümeyra Erol, Kanal 65, Van ilinin en güzel ilçesi Tuşba Belediyesi, Ömer Selim gıda yemek üretim hizmetleri işletme sahibi Şükrü Çılgın, Mali Müşavir Necip Uludil, Uzm.Dr. Semra Yavuz, Vefa Group, Anadolu Savunma Sanayi, İpekyolu Expo Fuarcılık, Açık Hava reklamcığı işletmesi VAMEDA ve birçok isimlerle masanızda yer almaktadır.
"Başarılı insanlar, başkalarının başarılarını küçümsemezler... Onlardan yararlanırlar..."
HAYDİ, SENDE TUBİTTUM'LU OLARAK EKONOMİYE CAN VER."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber