Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Türkiye Şampiyonası için Sivas'a Gidiyor

Spor 12.06.2022 - 15:59, Güncelleme: 12.06.2022 - 15:59
 

Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Türkiye Şampiyonası için Sivas'a Gidiyor

Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu, Türkiye Şampiyonası için Sivas'a gidiyor.

  Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu, Türkiye Şampiyonası için Sivas'a gidiyor.     Türkiye Şampiyonasında Van'ı temsil edecek olan Muhammed Emir Uğurlu bugün akşam saatlerinde Sivas'a gidiyor. Türkiye'nin tüm illerinde sporcuların katılacağı Türkiye Şampiyonasında 53 kiloda mücadele katılacak Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu daha önceki başarıları ile kendisini kamuoyuna tanıtmıştı.   Bu müsabakada hedefinin final maçında Altın Madalya ile Van'a dönmek olduğunu söyleyen Vanlı Teakvandocu Uğurlu " Özellikle ailemin ve hocam Yusuf Gürcan'ın tam desteklerini alarak büyük moral ile Sivas'a gidiyorum. Allah nasip ederse Altın Madalya ile Van'a dönmek istiyorum" dedi.   Sporcu hocası Yusuf Gürcan " Kulübümüz içinde yetenekli ve kendisini  kanıtlayan Muhammed Emir Uğurlu'dan birçok başarı aldık. Türkiye Şampiyonasında inşallah iyi bir başarı ile Van'a döneriz" ifadelerini kullandı.
Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu, Türkiye Şampiyonası için Sivas'a gidiyor.

 

Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu, Türkiye Şampiyonası için Sivas'a gidiyor.

 

  Türkiye Şampiyonasında Van'ı temsil edecek olan Muhammed Emir Uğurlu bugün akşam saatlerinde Sivas'a gidiyor.

Türkiye'nin tüm illerinde sporcuların katılacağı Türkiye Şampiyonasında 53 kiloda mücadele katılacak Vanlı Teakvandocu Muhammed Emir Uğurlu daha önceki başarıları ile kendisini kamuoyuna tanıtmıştı.

 

Bu müsabakada hedefinin final maçında Altın Madalya ile Van'a dönmek olduğunu söyleyen Vanlı Teakvandocu Uğurlu " Özellikle ailemin ve hocam Yusuf Gürcan'ın tam desteklerini alarak büyük moral ile Sivas'a gidiyorum. Allah nasip ederse Altın Madalya ile Van'a dönmek istiyorum" dedi.

 

Sporcu hocası Yusuf Gürcan " Kulübümüz içinde yetenekli ve kendisini  kanıtlayan Muhammed Emir Uğurlu'dan birçok başarı aldık. Türkiye Şampiyonasında inşallah iyi bir başarı ile Van'a döneriz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber