Fatih Dönmez Anadolu Soruyor'un konuğu olacak

Siyaset 21.04.2022 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2022 - 13:14
 

Fatih Dönmez Anadolu Soruyor'un konuğu olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Anadolu Soruyor” programının canlı yayın konuğu olacak.

  Anadolu kanalları tarafından ortak yayınlanan ‘Anadolu Soruyor’ programına önemli konuklar katılmaya devam ediyor. Türkiye’de gündem belirleyen ve artık bir klasik haline gelen Programının bu kez konuğu Bakan Dönmez olacak.   Cuma Günü saat 22.30 de yayınlanacak olan program Anadolu’da yayın yapan birçok kanal tarafından canlı verilecek.  Moderatörlüğünü AYD Başkanı ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’ın yapacağı programda Bakan Dönmez, Dünya’da yaşanan Enerji krizinden, Yerli ve milli teknolojiye, yeraltı kaynakları ve Doğu Akdeniz ile Karadeniz’de yapılan sondaj çalışmalarına, ve gelecek planlara ilişkin KON TV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy ve Türk Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Bahtiyar Ersoy’un sorularını cevaplayacak.   Anadolu Soruyor Cuma Günü Saat 22.30’da Anadolu Medyasında
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Anadolu Soruyor” programının canlı yayın konuğu olacak.

 

Anadolu kanalları tarafından ortak yayınlanan ‘Anadolu Soruyor’ programına önemli konuklar katılmaya devam ediyor. Türkiye’de gündem belirleyen ve artık bir klasik haline gelen Programının bu kez konuğu Bakan Dönmez olacak.

 

Cuma Günü saat 22.30 de yayınlanacak olan program Anadolu’da yayın yapan birçok kanal tarafından canlı verilecek. 

Moderatörlüğünü AYD Başkanı ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’ın yapacağı programda Bakan Dönmez, Dünya’da yaşanan Enerji krizinden, Yerli ve milli teknolojiye, yeraltı kaynakları ve Doğu Akdeniz ile Karadeniz’de yapılan sondaj çalışmalarına, ve gelecek planlara ilişkin KON TV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy ve Türk Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Bahtiyar Ersoy’un sorularını cevaplayacak.

 

Anadolu Soruyor

Cuma Günü Saat 22.30’da Anadolu Medyasında

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber