İki Nisan Kadın Şengençler Spor Kulübünün açılışı yapıldı

Spor 26.09.2023 - 00:05, Güncelleme: 26.09.2023 - 00:05
 

İki Nisan Kadın Şengençler Spor Kulübünün açılışı yapıldı

Van'da kadın futbolculardan oluşan İki Nisan Şengençler Spor Kulübünün açılışı gerçekleşti.

Kadın Futbolcuların yer aldığı derneğin açılışına MHP Kadın Kolları Başkanı Güngör Yeğinaltay,Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hatice Erdoğan ve vatandaşlar katıldı. Amaçlarının kadın futbol severlerin gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak olduğunu belirten İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Derneğinde görevli Teknik Direktör Kaya Oruç "Bağımsız ve çok zor şartlarda kurduğumuz Spor Kulübünün kısıtlı imkanlara rağmen kurmayı başardık. İlimizde sporun gelişimi ve toplumsal olarak spora ilginin arttırılmasına yönelik buna olan inancımız  bizi bir daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Kadın futbol takımı olarak biz de varız diyoruz. Yönetim kurulu olarak açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Van'da kadın futbolculardan oluşan İki Nisan Şengençler Spor Kulübünün açılışı gerçekleşti.

Kadın Futbolcuların yer aldığı derneğin açılışına MHP Kadın Kolları Başkanı Güngör Yeğinaltay,Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hatice Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Amaçlarının kadın futbol severlerin gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak olduğunu belirten İki Nisan Şengençler Spor Kulübü Derneğinde görevli Teknik Direktör Kaya Oruç "Bağımsız ve çok zor şartlarda kurduğumuz Spor Kulübünün kısıtlı imkanlara rağmen kurmayı başardık. İlimizde sporun gelişimi ve toplumsal olarak spora ilginin arttırılmasına yönelik buna olan inancımız  bizi bir daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Kadın futbol takımı olarak biz de varız diyoruz. Yönetim kurulu olarak açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber