HİZMET-İŞ’TEN VAN SPOR’A 10 BİN LİRA DESTEK!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2020 - 11:44, Güncelleme: 13.02.2020 - 11:44
 

HİZMET-İŞ’TEN VAN SPOR’A 10 BİN LİRA DESTEK!

Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı, Van Spor Futbol Kulübüne 10 bin TL nakdi destek verdiklerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez öncülüğünde Van’da ki bir otelde Van Spor’a destek gecesi düzenlenmişti. Van Spor’a destek gecesine birçok Vanlı iş insanı, bürokrat, belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılmıştı. HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, Van Spor’a destek için katıldıkları gecede taahhüt ettikleri 10 bin Lirayı Van Spor Futbol Kulübünün hesabına aktardıklarını söyledi. Van Spor’a verdikleri destek hakkında konuşan Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Sayın valimizin öncülüğünde düzenlenen gecede 10 bin lira nakdi destek taahhüdünde bulunmuştuk. Bu günde vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Van Spor bu ilin bir markası, Van halkının aşkı ve tutkusudur. Herkes Van Spor için elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu taraftar, bu futbol aşkı başka bir Anadolu ilinde yoktur. Kenetlenmiş ve şampiyonluğa yürüyen bir şehir görüyoruz. İnşallah Van Spor’u hak ettiği yerlerde göreceğiz. Bunun için de destek olmamız gerekiyor. Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk ve yöneticilerinin, futbolcuların ve idari kadronun yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Ayrıca iyi günde kötü günde her zaman Van Spor’un yanında olduklarını gösteren mükemmel taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tekrardan bu anlamlı geceye öncülük yapan başta sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e ve katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.”dedi.


Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı, Van Spor Futbol Kulübüne 10 bin TL nakdi destek verdiklerini açıkladı.


Geçtiğimiz günlerde Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez öncülüğünde Van’da ki bir otelde Van Spor’a destek gecesi düzenlenmişti. Van Spor’a destek gecesine birçok Vanlı iş insanı, bürokrat, belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılmıştı. HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, Van Spor’a destek için katıldıkları gecede taahhüt ettikleri 10 bin Lirayı Van Spor Futbol Kulübünün hesabına aktardıklarını söyledi.

Van Spor’a verdikleri destek hakkında konuşan Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Sayın valimizin öncülüğünde düzenlenen gecede 10 bin lira nakdi destek taahhüdünde bulunmuştuk. Bu günde vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Van Spor bu ilin bir markası, Van halkının aşkı ve tutkusudur. Herkes Van Spor için elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu taraftar, bu futbol aşkı başka bir Anadolu ilinde yoktur. Kenetlenmiş ve şampiyonluğa yürüyen bir şehir görüyoruz. İnşallah Van Spor’u hak ettiği yerlerde göreceğiz. Bunun için de destek olmamız gerekiyor. Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk ve yöneticilerinin, futbolcuların ve idari kadronun yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Ayrıca iyi günde kötü günde her zaman Van Spor’un yanında olduklarını gösteren mükemmel taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tekrardan bu anlamlı geceye öncülük yapan başta sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e ve katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber