HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU'NDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 23:00
 

HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU'NDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Efeoğlu, “Engelsiz bir Van, Engelsiz bir Türkiye inşa etmek için geçmişte olduğu gibi, engelli dostlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz” dedi. HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Birleşmiş Milletler, engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık tarihini, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan etmiştir. Nefes aldığımız sürece öngöremediğimiz, başa gelince katlanmak durumunda kaldığımız insani durumlar, sonuçları itibariyle herkesi bağlamaktadır. Bunun yanı sıra doğuştan kaynaklanan zihni ya da bedeni bir engele sahip olan insanlarımızın varlığı da bir hayat gerçeğidir. Engelli olmak umutsuzluğa teslimiyet değildir. Engelli olmak çaresizliğe gömülmek, hayatın dışına çıkmak hiç değildir. Bu düşünceden hareketle HAK-İŞ olarak bizler de engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. Konfederasyonumuz olarak engelli komitemiz de bunun en somut örneğidir. Her alanda engellilerimize insanca bir hayat sunmak insani ve hukuki sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor; hepsine huzur, başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum.”ifadelerini kullandı

HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Efeoğlu, “Engelsiz bir Van, Engelsiz bir Türkiye inşa etmek için geçmişte olduğu gibi, engelli dostlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Birleşmiş Milletler, engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık tarihini, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan etmiştir. Nefes aldığımız sürece öngöremediğimiz, başa gelince katlanmak durumunda kaldığımız insani durumlar, sonuçları itibariyle herkesi bağlamaktadır. Bunun yanı sıra doğuştan kaynaklanan zihni ya da bedeni bir engele sahip olan insanlarımızın varlığı da bir hayat gerçeğidir. Engelli olmak umutsuzluğa teslimiyet değildir. Engelli olmak çaresizliğe gömülmek, hayatın dışına çıkmak hiç değildir. Bu düşünceden hareketle HAK-İŞ olarak bizler de engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. Konfederasyonumuz olarak engelli komitemiz de bunun en somut örneğidir. Her alanda engellilerimize insanca bir hayat sunmak insani ve hukuki sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor; hepsine huzur, başarı ve esenlik dolu yıllar diliyorum.”ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber