HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU’NDAN 19 MAYIS MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 19:20, Güncelleme: 18.05.2020 - 19:20
 

HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU’NDAN 19 MAYIS MESAJI

HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın Türkiye için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen ve Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Efeoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;“19 Mayıs’ta başlayan bu zorlu ve kutsal süreç, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasıyla bitmemiş, milletimizi çağdaş dünya ile bütünleştiren Cumhuriyet rejiminin kurulmasıyla da sürdürülmüştür. Bu mücadele; inanç, azim ve kararlılıkla yürütülerek eşi benzeri olmayan bir zafere dönüşmüştür. 19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaydığı inanç ve kararlılıkla başlayan Milli Mücadele’nin, insanımızın el ele vererek kuracağı aydınlık geleceğin başlangıcının tarih sayfalarına yazıldığı gündür”diye konuştu. İstiklal mücadelesinin sembolü olan bu günün, gençlere armağan edilmesinin son derece anlamlı olduğuna dikkat çeken Başkan Efeoğlu, Binlerce şehidimizin kanıyla bizlere emanet olan ülkemizin geleceği, gençlerimizin omuzları üzerindedir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise, bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum”dedi.

HAK-İŞ Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs’ın Türkiye için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen ve Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Efeoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;“19 Mayıs’ta başlayan bu zorlu ve kutsal süreç, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasıyla bitmemiş, milletimizi çağdaş dünya ile bütünleştiren Cumhuriyet rejiminin kurulmasıyla da sürdürülmüştür. Bu mücadele; inanç, azim ve kararlılıkla yürütülerek eşi benzeri olmayan bir zafere dönüşmüştür. 19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaydığı inanç ve kararlılıkla başlayan Milli Mücadele’nin, insanımızın el ele vererek kuracağı aydınlık geleceğin başlangıcının tarih sayfalarına yazıldığı gündür”diye konuştu.

İstiklal mücadelesinin sembolü olan bu günün, gençlere armağan edilmesinin son derece anlamlı olduğuna dikkat çeken Başkan Efeoğlu, Binlerce şehidimizin kanıyla bizlere emanet olan ülkemizin geleceği, gençlerimizin omuzları üzerindedir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise, bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber