HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU, ÖZEL GÜVENLİK HAFTASINI KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2020 - 23:31, Güncelleme: 27.06.2020 - 23:31
 

HAK-İŞ BAŞKANI EFEOĞLU, ÖZEL GÜVENLİK HAFTASINI KUTLADI

HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır” dedi. 26 Haziran Özel Güvenlik Haftası nedeniyle HAK-İŞ Van İl Başkanlığı sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlandı. Yayımlanan mesajda HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, tüm güvenlik çalışanlarının 26 Haziran Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve haftasını kutladığını belirterek, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır.” ifadesini kullandı. HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, zor şartlarla görevlerini en iyi şekilde yerine getiren tüm özel güvenlik çalışanlarının haftasını kutladıklarını kaydetti. Efeoğlu, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır. Bu süre içerisinde görevleri başında hayatını kaybeden özel güvenlik görevlilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Özel güvenlik görevlilerinin ve sektörümüzün günü kutlu olsun.” değerlendirmesinde bulundu. Kamu güvenliği açısından, genel kolluk ve özel güvenlik görevlilerinin işbirliği içerisinde çalıştığını vurgulayan Başkan Efeoğlu, “Güvenlik hizmetleri daha etkin ve güçlü bir yapıya sahiptir. Bu işbirliğinin önemi ise  İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeler ile daha net anlaşılmıştır. Bugün ülkemizde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde güvenlik ve koruma hizmetlerini etkin bir şekilde sağlayan 335 bin özel güvenlik görevlisi, genel kolluk kuvvetinin en büyük yardımcı kuvveti olmuş ve el ele birlikte ülkemizin kamu güvenliğini sağlamaktadır. Her geçen gün istikrarlı bir büyüme kaydeden güvenlik mesleği bir o kadar da önem kazanmaktadır, büyük fedakârlık sabır ve cesaret ile görev alanlarında hizmet veren özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizin ortaya koydukları başarı hepimizi gururlandırmaktadır. Üyelerimize ve tüm özel güvenlik görevlilerine her yeni gün nasıl daha iyi hizmet edebilir, yeni projeler ile değer katabiliriz düşüncesindeyiz. Bu vesileyle tüm özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizin haftasını tebrik ediyor, çalışamalrında kolaylıklar diliyorum”diye konuştu.

HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır” dedi.

26 Haziran Özel Güvenlik Haftası nedeniyle HAK-İŞ Van İl Başkanlığı sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlandı. Yayımlanan mesajda HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, tüm güvenlik çalışanlarının 26 Haziran Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve haftasını kutladığını belirterek, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır.” ifadesini kullandı.

HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, zor şartlarla görevlerini en iyi şekilde yerine getiren tüm özel güvenlik çalışanlarının haftasını kutladıklarını kaydetti.

Efeoğlu, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarımızın başarısı hepimizi gururlandırmaktadır. Bu süre içerisinde görevleri başında hayatını kaybeden özel güvenlik görevlilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Özel güvenlik görevlilerinin ve sektörümüzün günü kutlu olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Kamu güvenliği açısından, genel kolluk ve özel güvenlik görevlilerinin işbirliği içerisinde çalıştığını vurgulayan Başkan Efeoğlu, “Güvenlik hizmetleri daha etkin ve güçlü bir yapıya sahiptir. Bu işbirliğinin önemi ise  İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeler ile daha net anlaşılmıştır. Bugün ülkemizde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde güvenlik ve koruma hizmetlerini etkin bir şekilde sağlayan 335 bin özel güvenlik görevlisi, genel kolluk kuvvetinin en büyük yardımcı kuvveti olmuş ve el ele birlikte ülkemizin kamu güvenliğini sağlamaktadır. Her geçen gün istikrarlı bir büyüme kaydeden güvenlik mesleği bir o kadar da önem kazanmaktadır, büyük fedakârlık sabır ve cesaret ile görev alanlarında hizmet veren özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizin ortaya koydukları başarı hepimizi gururlandırmaktadır. Üyelerimize ve tüm özel güvenlik görevlilerine her yeni gün nasıl daha iyi hizmet edebilir, yeni projeler ile değer katabiliriz düşüncesindeyiz. Bu vesileyle tüm özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizin haftasını tebrik ediyor, çalışamalrında kolaylıklar diliyorum”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber