Haçlı Ruhu Müslümanları Camide Şehit Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2019 - 14:30, Güncelleme: 16.03.2019 - 14:30
 

Haçlı Ruhu Müslümanları Camide Şehit Etti

Yeni Zelanda’da cuma namazında camiye saldıran Hristiyan terörist, 49 Müslümanı şehit etti. İskoç asıllı teröristin, Türkler’i ve Müslümanları hedef alan paylaşımları ortaya çıktı. Yeni Zelanda’da cuma namazında camiye saldıran Hristiyan terörist, 49 Müslümanı şehit etti. İskoç asıllı teröristin, Türkler’i ve Müslümanları hedef alan paylaşımları ortaya çıktı. Dünya genelinde yükselen ırkçılık, Müslüman ve İslam düşmanlığı had safhaya ulaştı. Batılı yöneticilerin ve medyanın yürüttüğü algı operasyonları ile hedefe konulan Müslümanlar’a yönelik saldırılar da artıyor. Birçok Avrupa ülkesinde sadece başörtüsü taktığı için birçok Müslüman kadın saldırıya uğrarken, zaman zaman da katliam boyutunda terör saldırıları gerçekleşiyor. Canlı Yayında Terör! İskoç asıllı Avustralyalı Brenton Tarrant isimli terörist Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında iki camiyi hedef aldı. Canlı yayınladığı saldırıda 49 kişiyi katleden 48 kişi de yaralayan 28 yaşındaki teröristin, saldırıdan önce yayınladığı mesajlarda Türkleri hedef aldığı ortaya çıktı. Türkleri “Kadim düşmanımız” olarak tanımlayan Hristiyan terörist, Ayasofya’yı yeniden kiliseye çevirerek İstanbul’u Hristiyanlaştırmak istediğini söyledi. Teröristin aralarında 5 kilometre mesafe bulunan 2 camiye birden saldırı düzenlemesi ise saldırıya yol verildiği izlenimi uyandırdı.

Yeni Zelanda’da cuma namazında camiye saldıran Hristiyan terörist, 49 Müslümanı şehit etti. İskoç asıllı teröristin, Türkler’i ve Müslümanları hedef alan paylaşımları ortaya çıktı.

Yeni Zelanda’da cuma namazında camiye saldıran Hristiyan terörist, 49 Müslümanı şehit etti. İskoç asıllı teröristin, Türkler’i ve Müslümanları hedef alan paylaşımları ortaya çıktı.

Dünya genelinde yükselen ırkçılık, Müslüman ve İslam düşmanlığı had safhaya ulaştı. Batılı yöneticilerin ve medyanın yürüttüğü algı operasyonları ile hedefe konulan Müslümanlar’a yönelik saldırılar da artıyor. Birçok Avrupa ülkesinde sadece başörtüsü taktığı için birçok Müslüman kadın saldırıya uğrarken, zaman zaman da katliam boyutunda terör saldırıları gerçekleşiyor.

Canlı Yayında Terör!

İskoç asıllı Avustralyalı Brenton Tarrant isimli terörist Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında iki camiyi hedef aldı. Canlı yayınladığı saldırıda 49 kişiyi katleden 48 kişi de yaralayan 28 yaşındaki teröristin, saldırıdan önce yayınladığı mesajlarda Türkleri hedef aldığı ortaya çıktı. Türkleri “Kadim düşmanımız” olarak tanımlayan Hristiyan terörist, Ayasofya’yı yeniden kiliseye çevirerek İstanbul’u Hristiyanlaştırmak istediğini söyledi. Teröristin aralarında 5 kilometre mesafe bulunan 2 camiye birden saldırı düzenlemesi ise saldırıya yol verildiği izlenimi uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber