Selçuk Yürektürk güven tazeledi

Van Haber 06.12.2025 - 23:09, Güncelleme: 06.12.2025 - 23:09
 

Selçuk Yürektürk güven tazeledi

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlendi. Genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Selçuk Yürektürk, tek listeyle yeniden başkanlığa seçildi.

Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlendi. Genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Selçuk Yürektürk, tek listeyle yeniden başkanlığa seçildi.   Türk Eğitim-Sen Van Şübesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gelir gider tablolarının okunup onaylanmasının ardından Türk Eğitim-Sen Van İl Başkanı Selçuk Yürektürk, kısa bir selamlama konuşması yaptı. 1992 yılında kurulan sendikanın zor şartlar altında bugünlere geldiğini ifade ederek, “İnşallah bundan sonrada var gücümüzle çalışacağız ” dedi.   Genel kurula sendika üyeleri, eğitim camiasından temsilciler ve davetlilerin yanı sıra MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ve STK temsilcileri katılarak destek verdi. Programda sendikal faaliyetler, eğitim politikaları ve yeni dönemin yol haritası ele alındı.   Dilek ve temennilerin ardından yapılan kongreye çok sayıda davetli katıldı. Vanhaberleri - Van haber - Yerel Van Haber - Yerel haberler 
Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlendi. Genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Selçuk Yürektürk, tek listeyle yeniden başkanlığa seçildi.
Türk Eğitim-Sen Van Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlendi. Genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Selçuk Yürektürk, tek listeyle yeniden başkanlığa seçildi.
 
Türk Eğitim-Sen Van Şübesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gelir gider tablolarının okunup onaylanmasının ardından Türk Eğitim-Sen Van İl Başkanı Selçuk Yürektürk, kısa bir selamlama konuşması yaptı. 1992 yılında kurulan sendikanın zor şartlar altında bugünlere geldiğini ifade ederek, “İnşallah bundan sonrada var gücümüzle çalışacağız ” dedi.
 
Genel kurula sendika üyeleri, eğitim camiasından temsilciler ve davetlilerin yanı sıra MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ve STK temsilcileri
katılarak destek verdi. Programda sendikal faaliyetler, eğitim politikaları ve yeni dönemin yol haritası ele alındı.
 
Dilek ve temennilerin ardından yapılan kongreye çok sayıda davetli katıldı.
Vanhaberleri - Van haber - Yerel Van Haber - Yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber