Güvenlik personelleri Hastanenin İdari Kadrosuyla Bayramlaştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.05.2020 - 14:10
 

Güvenlik personelleri Hastanenin İdari Kadrosuyla Bayramlaştı

Van S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlik personelleri yönetim katında biraraya gelerek İdari kadrolarla bayramlaştı. Güvenlik Amiri Selami Bile, Güvenlik Şefi Ümit Sancak öncülüğünde Güvenlik personelleriyle beraber Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik ve İdari yönetimin Ramazan Bayramını kutladılar. Covid19 virüsü nedeniyle maske ve sosyal mesafe kuralına riayet edildi. Bayramlaşma töreninde konuşan Güvenlik Amiri Selami Bile " Başhekim sayın Sabahattin Çelik göreve geldiği günden bu yana, hastanemize çok önemli hizmetler ve pozitif bir enerji katmıştır. Personellerim adına Başhekimimiz şahsında tüm idari kadronunun Ramazan Bayramını kutluyorum"dedi. Daha sonra yapılan bayramlaşmada büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Başhekim Doç Dr Sabahattin Çelik Bayramlar, millî ve dinî duygularımızın , inanışlarımızın pekişmesi, taze ve canlı tutulması aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sağlaması açısından aile geleneğimizin yapıtaşıdır. İşte bu aile ortamında huzur güvenliğini tesis eden siz değerli Güvenlik personellerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler gerçekten coķ zor bir süreçten geçerek büyük başarılar elde ettiniz. Şahsım ve İdari kadro ekibim her zaman Güvenlik personellerimizin başarını istişare etmişiz. Sizlere olan memnuniyetimiz büyüktür. Ramazan bayramınız mübarek olsun, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.


Van S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlik personelleri yönetim katında biraraya gelerek İdari kadrolarla bayramlaştı.
Güvenlik Amiri Selami Bile, Güvenlik Şefi Ümit Sancak öncülüğünde Güvenlik personelleriyle beraber Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik ve İdari yönetimin Ramazan Bayramını kutladılar.
Covid19 virüsü nedeniyle maske ve sosyal mesafe kuralına riayet edildi.
Bayramlaşma töreninde konuşan Güvenlik Amiri Selami Bile " Başhekim sayın Sabahattin Çelik göreve geldiği günden bu yana, hastanemize çok önemli hizmetler ve pozitif bir enerji katmıştır. Personellerim adına Başhekimimiz şahsında tüm idari kadronunun Ramazan Bayramını kutluyorum"dedi.
Daha sonra yapılan bayramlaşmada büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Başhekim Doç Dr Sabahattin Çelik Bayramlar, millî ve dinî duygularımızın , inanışlarımızın pekişmesi, taze ve canlı tutulması aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sağlaması açısından aile geleneğimizin yapıtaşıdır. İşte bu aile ortamında huzur güvenliğini tesis eden siz değerli Güvenlik personellerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler gerçekten coķ zor bir süreçten geçerek büyük başarılar elde ettiniz. Şahsım ve İdari kadro ekibim her zaman Güvenlik personellerimizin başarını istişare etmişiz. Sizlere olan memnuniyetimiz büyüktür. Ramazan bayramınız mübarek olsun, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber