Güçlü bir yönetim ile geliyoruz

Spor 22.12.2023 - 14:41, Güncelleme: 22.12.2023 - 14:41
 

Güçlü bir yönetim ile geliyoruz

Van Spor FK eski Asbaşkanı Erol Temel, 20 kişilik iş insanlarından oluşan güçlü bir ekip ile takıma talip olduklarını açıkladı.

Van Spor FK eski Asbaşkanı Erol Temel, bir basın açıklaması yayınlayarak Van Spor'a talip olduklarını söyledi. Kalabalık iş insanlarından oluşan bir ekip ile Van Spor'a talip olduklarını belirten Temel, "Van Spor FK Başkanı Sayın Feyat Kıyak geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, görevi devretmeye hazır olduğunu belirtmişti. Kıyak'ın devir çağrısının ardından ben ve iş insanı arkadaşlarımız bir araya gelerek Van Spor'umuzu sahipsiz bırakmamak adına göreve talip olduğumuzu bildirdik. İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Van'da bulunan bir birinden değerli iş insanı arkadaşlarımızla görüşmeler yapıp Van Spor'a talip olduk. Bizlerin ekonomik olarak bir sıkıntısı yok, parasız bu iş olmaz. Bizim Van'a vefa borcumuz var, Van Spor'u şampiyon yapıp bu borcumuzu ödemek istiyoruz. 20 kişilik güçlü ekip, profesyonel kadro, kurumsal bir yapı ile kulübü devralmaya talibiz. Biz şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim ile geliyoruz. Sayın Kıyak'a buradan sesleniyorum. Sayın Kıyak, yaptığın çağrında samimi isen Bursaspor maçı sonrası devir yapalım. Bizlerin zamanı yok, biran evvel devre arası kamp sürecini başlatmamız lazım. En az 1. Lig ayarında bir teknik direktör ve takıma yapacağımız nokta takviyeler ile sezona başlamak istiyoruz. Biz Van Spor'u hakettiği yere getirmek için canla başla mücadele vermeye hazırız. Sayın Kıyak'ta samimi ve hazır ise Van Spor'da yeni bir dönemi başlatacağız" ifadelerine yer verdi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Van Spor FK eski Asbaşkanı Erol Temel, 20 kişilik iş insanlarından oluşan güçlü bir ekip ile takıma talip olduklarını açıkladı.

Van Spor FK eski Asbaşkanı Erol Temel, bir basın açıklaması yayınlayarak Van Spor'a talip olduklarını söyledi. Kalabalık iş insanlarından oluşan bir ekip ile Van Spor'a talip olduklarını belirten Temel, "Van Spor FK Başkanı Sayın Feyat Kıyak geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, görevi devretmeye hazır olduğunu belirtmişti. Kıyak'ın devir çağrısının ardından ben ve iş insanı arkadaşlarımız bir araya gelerek Van Spor'umuzu sahipsiz bırakmamak adına göreve talip olduğumuzu bildirdik. İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Van'da bulunan bir birinden değerli iş insanı arkadaşlarımızla görüşmeler yapıp Van Spor'a talip olduk. Bizlerin ekonomik olarak bir sıkıntısı yok, parasız bu iş olmaz. Bizim Van'a vefa borcumuz var, Van Spor'u şampiyon yapıp bu borcumuzu ödemek istiyoruz. 20 kişilik güçlü ekip, profesyonel kadro, kurumsal bir yapı ile kulübü devralmaya talibiz.

Biz şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim ile geliyoruz. Sayın Kıyak'a buradan sesleniyorum. Sayın Kıyak, yaptığın çağrında samimi isen Bursa spor maçı sonrası devir yapalım. Bizlerin zamanı yok, biran evvel devre arası kamp sürecini başlatmamız lazım. En az 1. Lig ayarında bir teknik direktör ve takıma yapacağımız nokta takviyeler ile sezona başlamak istiyoruz. Biz Van Spor'u hakettiği yere getirmek için canla başla mücadele vermeye hazırız. Sayın Kıyak'ta samimi ve hazır ise Van Spor'da yeni bir dönemi başlatacağız" ifadelerine yer verdi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber