Gevaş Muhtarlar Derneği Teketaş'a Teşekkür Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2017 - 12:38, Güncelleme: 23.12.2017 - 12:38
 

Gevaş Muhtarlar Derneği Teketaş'a Teşekkür Etti

Van'ın Gevaş ilçesinden gelen Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı ve üye muhtarlar, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş'a ziyarette bulunarak ilçelerine yapılan altyapı hizmetlerinden dolayı  teşekkürlerini ilettiler.  50 yıldır su sıkıntısı çektiklerini belirten Muhtarlar, 3 ay gibi kısa zamanda yapılan Pınarbaşı su kaynağının ilçeye verilmesi ile su sorununun çözüme kavuştuğunu, bunun için VASKİ'ye teşekkürlerini ilettiklerini söylediler. Gevaş'ın yıllardır özlediği hizmeti bu dönemde almaya başladığnı dile getiren muhtarlar, bilhassa kanalizasyon ve su konusunda büyük çalışmalara imza atıldı. Gevaş'ta sorunların çözümü için kısa sürede çok iyi mesafeler alındı. Emeği geçenlere minettarz, teşekkür ederiz" dediler "SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ORTAK AKIL İLE OLUR" VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Selimiye ve Bahçelievler Mahallesinin bir kısmında devam eden kanalizasyon sorununu Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ile görüşerek çözüme kavuşturdu. İmarı olmayan yollarda kanalizasyon yapılmadığını hatırlatan Tekataş, bunun çözümü için Belediye Meclisinin alacağı bir kararla kadastro yollarında çalışma yapılabileceğine dair yazıyla bu sorun aşılmış olacak. Bu iki mahallemizin sorununun giderilmesini 2018 yılı proğramına aldık. Sorunları ortak akıl, fikir alışverişi ile çözüyoruz. Tüm Belediye Başkanlarımız ile olan diyaloglar ve iyi niyet sonucu sorunlar kısa zamanada aşılıyor. " şeklinde konuştu. Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akdamar Mahallesi Muhtarı Nevzat Çalımlı "50 Yıllık birikmiş sorunlarımız 3 ay gibi kısa sürede halledildi. Hizmetlerden memnunuz, beklenen hizmetlerle bu dönemde tanıştık. Hem Gevaş hem de köyleri  ilk kez hizmetlerden bu kadar faydalanabiliyor. bilhassa Gevaş su sorununun çözümü 2018 yılı programında olmasına rağmen, Genel Müdür Tekataş'ın talimatıyla 3 ayda bitirilimesi bizim için büyük sevinç kaynağıdır. Başta Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile VASKİ Gevaş Müdürü Tevfik Ergenç ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz" dedi. Ziyarette Hişet Mahallesi Muhtarı Asım Selvi,Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Murat Tanrıtanır, Selimiye Mahallesi Muhtarı Fikri Deniz ile VASKİ Şube Müdürü Tevfik Ergenç de hazır bulundu.

Van'ın Gevaş ilçesinden gelen Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı ve üye muhtarlar, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş'a ziyarette bulunarak ilçelerine yapılan altyapı hizmetlerinden dolayı  teşekkürlerini ilettiler.

 50 yıldır su sıkıntısı çektiklerini belirten Muhtarlar, 3 ay gibi kısa zamanda yapılan Pınarbaşı su kaynağının ilçeye verilmesi ile su sorununun çözüme kavuştuğunu, bunun için VASKİ'ye teşekkürlerini ilettiklerini söylediler. Gevaş'ın yıllardır özlediği hizmeti bu dönemde almaya başladığnı dile getiren muhtarlar, bilhassa kanalizasyon ve su konusunda büyük çalışmalara imza atıldı. Gevaş'ta sorunların çözümü için kısa sürede çok iyi mesafeler alındı. Emeği geçenlere minettarz, teşekkür ederiz" dediler

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ORTAK AKIL İLE OLUR"

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Selimiye ve Bahçelievler Mahallesinin bir kısmında devam eden kanalizasyon sorununu Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ile görüşerek çözüme kavuşturdu. İmarı olmayan yollarda kanalizasyon yapılmadığını hatırlatan Tekataş, bunun çözümü için Belediye Meclisinin alacağı bir kararla kadastro yollarında çalışma yapılabileceğine dair yazıyla bu sorun aşılmış olacak. Bu iki mahallemizin sorununun giderilmesini 2018 yılı proğramına aldık. Sorunları ortak akıl, fikir alışverişi ile çözüyoruz. Tüm Belediye Başkanlarımız ile olan diyaloglar ve iyi niyet sonucu sorunlar kısa zamanada aşılıyor. " şeklinde konuştu.

Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akdamar Mahallesi Muhtarı Nevzat Çalımlı "50 Yıllık birikmiş sorunlarımız 3 ay gibi kısa sürede halledildi. Hizmetlerden memnunuz, beklenen hizmetlerle bu dönemde tanıştık. Hem Gevaş hem de köyleri  ilk kez hizmetlerden bu kadar faydalanabiliyor. bilhassa Gevaş su sorununun çözümü 2018 yılı programında olmasına rağmen, Genel Müdür Tekataş'ın talimatıyla 3 ayda bitirilimesi bizim için büyük sevinç kaynağıdır. Başta Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile VASKİ Gevaş Müdürü Tevfik Ergenç ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz" dedi.

Ziyarette Hişet Mahallesi Muhtarı Asım Selvi,Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Murat Tanrıtanır, Selimiye Mahallesi Muhtarı Fikri Deniz ile VASKİ Şube Müdürü Tevfik Ergenç de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber