Genel Başkan Şahin: Müslümanlar Alkollü İçeceklerle Oruçlarını Açtılar!

Siyaset 31.10.2023 - 19:49, Güncelleme: 31.10.2023 - 19:53
 

Genel Başkan Şahin: Müslümanlar Alkollü İçeceklerle Oruçlarını Açtılar!

7 Ekim’de başlayan “Aksa Tufanı Operasyonu” sonrası barbar İsrail ordusu Gazze’de tarihin en büyük soykırımını yapıyor. Soykırımı durdurmak için tüm dünya Müslümanları tarafından terör devleti İsrail ürünlerini boykot etmeye devam ederken, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, büyük bir çıkış yaptı.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, “İsrail ürünlerine yapılan boykotun 16 yıl önce yapılması gerekirdi” diyerek, “Tüm Yahudi içeceklerinde etil alkol var” uyarısını yeniledi. Genel Başkan Şahin, kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımında, “Diyorlar ki, neden boykot etmiyorsunuz? 16 sene evvel yaptığımı anlatayım: İsraile desteği olan bir içeceği, Tarım Bakanlığında analiz ettirdim. İçinde etil alkol olduğu raporlandı. Basın açıklaması yaptım. Bütün Türkiye duydu. Hemen, hemen her şehirden, bir kaç ay boyunca arandım. Arayanların çoğu esnaftı, Market, restoran, kahvehane vb. Aslı varsa satmayacağım diye raporun fotokopisini istediler. Yüzlerce mektup gönderdim. Tamam dedim bitti bu firma. Artık Türkiye'de tutunamaz. Hatta firma beni tehdit etti. Hukuken tabii(!) Kasıtlı haber yapmışım, Rakipleri için çalışıyormuşum da davalar açacaklarını, Tazminat cezası ödetecekleri vs. Fakat hiç bir şey yapmadılar. Ne dava açtılar ne başka bir şey. Niçin biliyor musunuz? Çünkü satışı hiç düşmedi. Müslümanlar orucunu onunla açmaya devam etti. Alkolü haram kabul eden millet Şimdi mi? İnşallah biraz bilinçlenmişizdir. Umarım. Cahit Zatifoğlu'nun dediği gibi "Bir duruşu olmalı insanın, Bir Anlayışı, Bir davası."
7 Ekim’de başlayan “Aksa Tufanı Operasyonu” sonrası barbar İsrail ordusu Gazze’de tarihin en büyük soykırımını yapıyor. Soykırımı durdurmak için tüm dünya Müslümanları tarafından terör devleti İsrail ürünlerini boykot etmeye devam ederken, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, büyük bir çıkış yaptı.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, “İsrail ürünlerine yapılan boykotun 16 yıl önce yapılması gerekirdi” diyerek, “Tüm Yahudi içeceklerinde etil alkol var” uyarısını yeniledi.

Genel Başkan Şahin, kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımında, “Diyorlar ki, neden boykot etmiyorsunuz? 16 sene evvel yaptığımı anlatayım: İsraile desteği olan bir içeceği, Tarım Bakanlığında analiz ettirdim. İçinde etil alkol olduğu raporlandı. Basın açıklaması yaptım. Bütün Türkiye duydu. Hemen, hemen her şehirden, bir kaç ay boyunca arandım. Arayanların çoğu esnaftı, Market, restoran, kahvehane vb. Aslı varsa satmayacağım diye raporun fotokopisini istediler. Yüzlerce mektup gönderdim. Tamam dedim bitti bu firma. Artık Türkiye'de tutunamaz.

Hatta firma beni tehdit etti. Hukuken tabii(!) Kasıtlı haber yapmışım, Rakipleri için çalışıyormuşum da davalar açacaklarını, Tazminat cezası ödetecekleri vs. Fakat hiç bir şey yapmadılar. Ne dava açtılar ne başka bir şey. Niçin biliyor musunuz? Çünkü satışı hiç düşmedi. Müslümanlar orucunu onunla açmaya devam etti. Alkolü haram kabul eden millet Şimdi mi? İnşallah biraz bilinçlenmişizdir. Umarım. Cahit Zatifoğlu'nun dediği gibi "Bir duruşu olmalı insanın, Bir Anlayışı, Bir davası."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber