Genç İş Adamı Ali Akbulak’tan Kurban Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2019 - 14:31, Güncelleme: 10.08.2019 - 14:31
 

Genç İş Adamı Ali Akbulak’tan Kurban Bayramı Mesajı

Akbulak Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Akbulak Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bayramları birlikte yaşamanın daha değerli olduğunu vurgulayan Akbulak Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Akbulak “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlar; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, milli ve manevi inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Van  halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Akbulak Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Akbulak Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayramları birlikte yaşamanın daha değerli olduğunu vurgulayan Akbulak Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Akbulak “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlar; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, milli ve manevi inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Van  halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber