Gazze’de Dev İsrail İHA’sı İmha Edildi

Siyaset 11.11.2023 - 13:54, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:54
 

Gazze’de Dev İsrail İHA’sı İmha Edildi

Soykırımcı İsrail, Gazze’de bulunan birçok hastaneleri hedef alıyor. Hamas’a bağlı Kassam Tugayları son derece profesyonel bir şekilde karşılık veriyor.

  Dün akşam saatlerinde Gazze’nin en büyük hastanesi olan Şifa Hastanesini havadan bombalayan İsrail güçleri karadan büyük kayıplar vermeye devam ediyor. Sosyal medyada dolaşan fakat teyit edilemeyen bir kaynağa göre barbar İsrail güçlerinden 1390 askerin öldüğü açıklandı. Bir son dakika haberine göre Kudus Tugayları, Gazze'de siyonist rejim ordusuna ait "Heron TP" (Eitan) adlı dev insansız hava aracının imha edildiğini duyurdu.  Kanat açıklığı 26 metre, gövde uzunluğu 13 metre olan Etan İHA, yolcu uçağı büyüklüğünde.
Soykırımcı İsrail, Gazze’de bulunan birçok hastaneleri hedef alıyor. Hamas’a bağlı Kassam Tugayları son derece profesyonel bir şekilde karşılık veriyor.

 

Dün akşam saatlerinde Gazze’nin en büyük hastanesi olan Şifa Hastanesini havadan bombalayan İsrail güçleri karadan büyük kayıplar vermeye devam ediyor. Sosyal medyada dolaşan fakat teyit edilemeyen bir kaynağa göre barbar İsrail güçlerinden 1390 askerin öldüğü açıklandı.

Bir son dakika haberine göre Kudus Tugayları, Gazze'de siyonist rejim ordusuna ait " Heron TP" (Eitan) adlı dev insansız hava aracının imha edildiğini duyurdu.  Kanat açıklığı 26 metre, gövde uzunluğu 13 metre olan Etan İHA, yolcu uçağı büyüklüğünde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber