ESOB Başkanı Berge'den Mevlid Kandili Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 21:35, Güncelleme: 28.10.2020 - 21:35
 

ESOB Başkanı Berge'den Mevlid Kandili Mesajı

BERGE: RAHMET PEYGAMBERİNE SELAM OLSUN VAN ESOB Başkanı Berge: “Rahmet ve merhamet peygamberi efendimizin dünyaya teşriflerini idrak ediyoruz.” Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, mevlit kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj: “Efendimizin dünyaya teşriflerini idrak ediyoruz. Alemlere rahmet ve merhamet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sas) bir kez daha mevlidi şerifine ulaştık. Dünyayı İslam ile şereflendiren ve tüm insanlığın kurtuluşu olan efendimizi anlamak yüzce Allah’a dua etmek bu gece çok daha güzel olacak. Kandiller öze dönüşü ve yüce Allah’a yürekten yakarışın ve yönelişin adıdır. Rahmet peygamberine selam olsun. Allah tüm müslümanların ibadetini kabul etsin. Mevlit kandili mübarek olsun.”

BERGE: RAHMET PEYGAMBERİNE SELAM OLSUN

VAN ESOB Başkanı Berge: “Rahmet ve merhamet peygamberi efendimizin dünyaya teşriflerini idrak ediyoruz.”

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, mevlit kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj:
“Efendimizin dünyaya teşriflerini idrak ediyoruz. Alemlere rahmet ve merhamet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sas) bir kez daha mevlidi şerifine ulaştık. Dünyayı İslam ile şereflendiren ve tüm insanlığın kurtuluşu olan efendimizi anlamak yüzce Allah’a dua etmek bu gece çok daha güzel olacak. Kandiller öze dönüşü ve yüce Allah’a yürekten yakarışın ve yönelişin adıdır. Rahmet peygamberine selam olsun. Allah tüm müslümanların ibadetini kabul etsin. Mevlit kandili mübarek olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber