ESKRİM'de VAN'ın Yükselişi Devam Ediyor.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 13:18, Güncelleme: 09.12.2020 - 13:18
 

ESKRİM'de VAN'ın Yükselişi Devam Ediyor.

Kasım ayında U- 12 kılıç açık turnuvada madalyalar ilk olarak Suer Bulut Aras saydut gümüş Çağlar Dilmaç bronz madalya veteran Türkiye şampiyonasında Aziz Saydut kılıç ve flöre de Türkiye üçüncülüğü ve bu hafta Adıyaman Gölbaşı ilçesinde U-14 kategorisinde Van bu kategoride ilk madalya 3. Ömer çiftçi ve 6 . Olarak limen Berat Saydut Kasım ve Aralık ayı içinde Van'a toplamda altı madalya kazandırdı. Eskrim Antrenörü Aziz Saydut kazandığımız madalyalar Van için ilk olsa da son olmayacaktır. Başarılarının devamının geleceği uzun soluklu çalışmalarımızın semeresini alacağız. Van'a bu gururu yasatmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Eskrim Antrenör Aziz Saydut yeni sporcular ile daha fazla kişiye Eskrim öğretmeyi hedeflediklerini aldıkları madalyalar ile bu spora olan ilginin arttığı yönünde ifadelerinde bulundu…

Kasım ayında U- 12 kılıç açık turnuvada madalyalar ilk olarak Suer Bulut Aras saydut gümüş Çağlar Dilmaç bronz madalya veteran Türkiye şampiyonasında Aziz Saydut kılıç ve flöre de Türkiye üçüncülüğü ve bu hafta Adıyaman Gölbaşı ilçesinde U-14 kategorisinde Van bu kategoride ilk madalya 3. Ömer çiftçi ve 6 . Olarak limen Berat Saydut Kasım ve Aralık ayı içinde Van'a toplamda altı madalya kazandırdı.

Eskrim Antrenörü Aziz Saydut kazandığımız madalyalar Van için ilk olsa da son olmayacaktır.
Başarılarının devamının geleceği uzun soluklu çalışmalarımızın semeresini alacağız.

Van'a bu gururu yasatmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Eskrim Antrenör Aziz Saydut yeni sporcular ile daha fazla kişiye Eskrim öğretmeyi hedeflediklerini aldıkları madalyalar ile bu spora olan ilginin arttığı yönünde ifadelerinde bulundu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber