Eski As Başkan Temel İhraç Edilecek Mi?

Spor 27.12.2023 - 17:30, Güncelleme: 27.12.2023 - 17:30
 

Eski As Başkan Temel İhraç Edilecek Mi?

Vanspor kulübü eski As Başkanı Erol Temel kesin ihraç talebi ile Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bilgisi paylaşıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2 Lig Beyaz Grub' un iddialı takımlarından Vanspor son dönemlerde aldığı kötü sonuçlardan dolayı yönetim içi krize neden olmuştu.   Eski As Başkan Erol Temel yönetim içindeki krizden dolayı kendisi ve beraberindeki 7  yönetim kurulu üyesi ile beraber istifa  eder etmez Vanspor kulüp başkanlığı için aday olduğunu söyleyen Erol Temel "Vanspor yalnız değildir bizler Vanspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" demişti.   Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve eski As Başkan Erol Temel bugün Ankara'da kulüp için bir istişare toplantısı yapmaları planlanıyordu. Akşam saatleri itibariyle Vanspor ORG sayfasına yapılan duyuruda Vanspor kulübü tarafından eski asbaşkan Erol Temel kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu. Her iki tarafta da resmi bir açıklama gelmezken ileride neler olacağı ise merak konusu oldu. Van haber - yerel Van haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Vanspor kulübü eski As Başkanı Erol Temel kesin ihraç talebi ile Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bilgisi paylaşıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu 2 Lig Beyaz Grub' un iddialı takımlarından Vanspor son dönemlerde aldığı kötü sonuçlardan dolayı yönetim içi krize neden olmuştu.
 
Eski As Başkan Erol Temel yönetim içindeki krizden dolayı kendisi ve beraberindeki 7  yönetim kurulu üyesi ile beraber istifa  eder etmez Vanspor kulüp başkanlığı için aday olduğunu söyleyen Erol Temel "Vanspor yalnız değildir bizler Vanspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" demişti.
 
Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve eski As Başkan Erol Temel bugün Ankara'da kulüp için bir istişare toplantısı yapmaları planlanıyordu. Akşam saatleri itibariyle Vanspor ORG sayfasına yapılan duyuruda Vanspor kulübü tarafından eski asbaşkan Erol Temel kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu.
Her iki tarafta da resmi bir açıklama gelmezken ileride neler olacağı ise merak konusu oldu.
Van haber - yerel Van haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber