Engellilerden Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 22:21, Güncelleme: 04.12.2020 - 22:21
 

Engellilerden Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Van Bedensel Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sağlık çalışanlarına moral ziyareti yaparak gül taktim ettiler. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl Koronavirüs nedeniyle pandemi sürecinde alınan tedbirlerden dolayı bir çok etkinlik yapılmadı. Herzaman engellileri düşünmesi gereken kurumlar bu yıl engelli bireyleri yanlız bırakmak zorunda kaldı. Fakat İlimizde faliyetlerini yürüten engelli dernekleri farkındalık oluşturmak adına pandemi nedeniyle büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını düşünerek empati kurup bir çok kişi ve kesimin düşünmediği inceliği duyarlılığı göstererek sağlık çalışanlarını unutmayarak moral amaçlı ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek gül taktiminde bulundular. Hastahane Başhekimi Prof.Dr Ümit Haluk İliklerde ve hastahane Baş Müdürü Sefer Kuşan ile birlikte sağlık çalışanları ile kısa bir sohbette bulunandular. Başhekim İliklerden " Bu anlamlı günde biz sağlıklarını düşünen engelli derneklerimize teşekkür ediyoruz. Birçok kişinin düşünmediğini engelli ama yürekleri engelsiz olan kardeşlerimize tüm sağlıkçılarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi . Kısa bir konusma yapan Van Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Hanefi Baykara" Fedakarca çalışan tüm sağlıkçılarımız canı gönülden kutluyoruz. Herzaman bizlerle yakinen ilgilendiler. Fakat bu pandemi sürecinde ailelerinden bile uzak kaldılar. Bizde bir farkındalık oluşturmak adına Van'da faliyet yürüten dernekler olarak kendilerini yanlız bırakmadık. Bu hassas süreçte en çok sağlıkçıların morale ihtiyacı vardı. Hepsine ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz " diye konuştu. Çiçek taktiminden sonra günün anısına çekilen resimle etkinlik son buldu. Akabinde özel bir hastahaneyi ziyaret eden dernek yöneticileri burada çalışan engelli personeleride ziyaret ederek, hastahane yönetimiyle bir araya geldi. Onlarada günün anısına çiçek taktiminde bulundular. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanefi Baykara, Başkan Yardımcısı Kerem Gentir Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Dernek Başkanı Aydın Türk, Başkan Yardımcısı Cemil Atilla Ve İl Engelli Koordinatörü ve Memur Sen Engelliler Komisyonu İl Başkanı Kasım EMEK Dünya Engelliler Günü kapsamında sağlık çalışanlarını ziyarette bulundular.

Van Bedensel Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sağlık çalışanlarına moral ziyareti yaparak gül taktim ettiler.


3 Aralık Dünya Engelliler Günü dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu yıl Koronavirüs nedeniyle pandemi sürecinde alınan tedbirlerden dolayı bir çok etkinlik yapılmadı.
Herzaman engellileri düşünmesi gereken kurumlar bu yıl engelli bireyleri yanlız bırakmak zorunda kaldı. Fakat İlimizde faliyetlerini yürüten engelli dernekleri farkındalık oluşturmak adına pandemi nedeniyle büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını düşünerek empati kurup bir çok kişi ve kesimin düşünmediği inceliği duyarlılığı göstererek sağlık çalışanlarını unutmayarak moral amaçlı ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek gül taktiminde bulundular. Hastahane Başhekimi Prof.Dr Ümit Haluk İliklerde ve hastahane Baş Müdürü Sefer Kuşan ile birlikte sağlık çalışanları ile kısa bir sohbette bulunandular.
Başhekim İliklerden " Bu anlamlı günde biz sağlıklarını düşünen engelli derneklerimize teşekkür ediyoruz. Birçok kişinin düşünmediğini engelli ama yürekleri engelsiz olan kardeşlerimize tüm sağlıkçılarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi .
Kısa bir konusma yapan Van Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Hanefi Baykara" Fedakarca çalışan tüm sağlıkçılarımız canı gönülden kutluyoruz. Herzaman bizlerle yakinen ilgilendiler. Fakat bu pandemi sürecinde ailelerinden bile uzak kaldılar. Bizde bir farkındalık oluşturmak adına Van'da faliyet yürüten dernekler olarak kendilerini yanlız bırakmadık. Bu hassas süreçte en çok sağlıkçıların morale ihtiyacı vardı. Hepsine ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz " diye konuştu.
Çiçek taktiminden sonra günün anısına çekilen resimle etkinlik son buldu.
Akabinde özel bir hastahaneyi ziyaret eden dernek yöneticileri burada çalışan engelli personeleride ziyaret ederek, hastahane yönetimiyle bir araya geldi. Onlarada günün anısına çiçek taktiminde bulundular. Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanefi Baykara, Başkan Yardımcısı Kerem Gentir
Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Dernek Başkanı Aydın Türk, Başkan Yardımcısı Cemil Atilla
Ve İl Engelli Koordinatörü ve Memur Sen Engelliler Komisyonu İl Başkanı Kasım EMEK Dünya Engelliler Günü kapsamında sağlık çalışanlarını ziyarette bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber