Engelliler Spor Kulübünü Sevindiren Haber Büyükşehir'den Geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2019 - 11:03, Güncelleme: 31.10.2019 - 11:03
 

Engelliler Spor Kulübünü Sevindiren Haber Büyükşehir'den Geldi

Türkiye Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol 2. Liginde mücadele eden Van Tekerlekli Basketbol takımını umutlandıran gelişme, Van Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. 2019-2020 sezonu Tekerlekli Basketbol 2.Ligine iddiali başlayan Van Tekerlekli Basketbol takımı kendilerine destek verilmesinin ardından başarının geleceğini söylemişlerdi. Son olarak Kocaeli deplasmanına zor şartlarda gitmiş, maçın sonunda 70-62’lik skorla gülen taraf olmuştu. Takıma destek almak için görüşmelerini sürdüren Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol takımından girişimler sonucunda umutlandıran ilk gelişme Van Büyükşehir Belediye Başkanlığından geldi. Girişimleri sonucunda sevindirici haberlerin gelmeye başladığını söyleyen Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, “Çok umutsuz başladığımız sezona bizleri umutlandıran, güzel gelişmeler yaşamaya başladık” dedi. Umutlarının tamamen bitme noktasına geldiği anda kendilerini yeniden umutlandıran haberin Van Büyükşehir Belediyesinden geldiğini vurgulayan Baykara, “Engelliler camiamızı umutlandıran haberi bizlere Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı sayın Tefik Tepe verdi. Daire başkanı Tefik beyin ‘Konuyu sayın valimizle ve genel sekreterimizle de görüşerek, hızlandırmayı planlıyoruz’ ifadesi bile bizleri oldukça heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezonda yine Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekli desteği vermiş, bizlerin yanında olduğunu göstermişti”ifadelerini kullandı. Bu yolda asla umutlarını yitirmeyeceklerini vurgulayan Başkan Baykara, “Her zaman dediğimiz gibi, umut varsa, destek varsa engel yoktur! Umarım her yıl olduğu gibi bu yılda gereken destek verilir, bizde takım olarak elimizden geleni yapıp hak ettiğimiz yere ulaşmak istiyoruz. Van Büyükşehir Belediyemizin ve bizlere destek olma sözü veren diğer kurumları da netleştiğinde, verilen sözler gerçekleştiğinde tekrardan değerli basın mensuplarıyla paylaşacağız. Bu güzel haberle birlikte bu hafta sonu evimizde yapacağımız İstanbul Fuzul Ev 1453 maçına kamu kurum amirlerimizi, yetkililerini ve kıymetli Van halkını desteğe bekliyoruz”diye konuştu.

Türkiye Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol 2. Liginde mücadele eden Van Tekerlekli Basketbol takımını umutlandıran gelişme, Van Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

2019-2020 sezonu Tekerlekli Basketbol 2.Ligine iddiali başlayan Van Tekerlekli Basketbol takımı kendilerine destek verilmesinin ardından başarının geleceğini söylemişlerdi. Son olarak Kocaeli deplasmanına zor şartlarda gitmiş, maçın sonunda 70-62’lik skorla gülen taraf olmuştu. Takıma destek almak için görüşmelerini sürdüren Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol takımından girişimler sonucunda umutlandıran ilk gelişme Van Büyükşehir Belediye Başkanlığından geldi.

Girişimleri sonucunda sevindirici haberlerin gelmeye başladığını söyleyen Van Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, “Çok umutsuz başladığımız sezona bizleri umutlandıran, güzel gelişmeler yaşamaya başladık” dedi.

Umutlarının tamamen bitme noktasına geldiği anda kendilerini yeniden umutlandıran haberin Van Büyükşehir Belediyesinden geldiğini vurgulayan Baykara, “Engelliler camiamızı umutlandıran haberi bizlere Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı sayın Tefik Tepe verdi. Daire başkanı Tefik beyin ‘Konuyu sayın valimizle ve genel sekreterimizle de görüşerek, hızlandırmayı planlıyoruz’ ifadesi bile bizleri oldukça heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezonda yine Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekli desteği vermiş, bizlerin yanında olduğunu göstermişti”ifadelerini kullandı.

Bu yolda asla umutlarını yitirmeyeceklerini vurgulayan Başkan Baykara, “Her zaman dediğimiz gibi, umut varsa, destek varsa engel yoktur! Umarım her yıl olduğu gibi bu yılda gereken destek verilir, bizde takım olarak elimizden geleni yapıp hak ettiğimiz yere ulaşmak istiyoruz. Van Büyükşehir Belediyemizin ve bizlere destek olma sözü veren diğer kurumları da netleştiğinde, verilen sözler gerçekleştiğinde tekrardan değerli basın mensuplarıyla paylaşacağız. Bu güzel haberle birlikte bu hafta sonu evimizde yapacağımız İstanbul Fuzul Ev 1453 maçına kamu kurum amirlerimizi, yetkililerini ve kıymetli Van halkını desteğe bekliyoruz”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber